Şimdi Ara

jazz9941 icin orta seviye ses karti onerisi(audigy 7.1 mi alayim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gecen sene bir hata yapip jazz9941 aldim ve aldigim gunden beri bir turlu bu sistemi dogru durust kullanamadim.
    2 kere garantiye gitti geldi ama hala problemler yaşıyorum.

düşük ses ile müzik dinlerken woofer ı ne kadar kıssam da çok rahatsız edici sesler alıyorum wooferdan, yüksek seslerde de baslar çatlak çatlak çıkıyor ve ben deli oluyorum.

ses kartım yok anakarttaki ses çıkışlarına bağlı hoparlörler.Anakartım abit nf7-m.

Gidip creative audigy ses kartı alsam acaba bu sorunlar hallolur mu?

Yüksek ses de gözüm yok zaten bulunduğum ev de buna müsait değil (apartmanın en üst katı, ev sahibi alt katta)
    ben sadece kaliteli ses istiyorum.

Ayrıca bu sistemden en temiz nasıl ses alabilirim önerisi olan warsa da çok memnun olurum.(yerleşim, sürücüler, eklentiler vs...)

• Ses kartı kesinlikle ii ses almana yardımcı olacakdır.
  • 2. el bölümüne bakarsanız audigy2 zs bulabilirsiniz.Bahsettiiniz sorunlar belki ob ses kartı yüzünden olabilir.
  • keşke jazz almasaydın dostum ya onun yerine gigaworks g500 alsaydın neyse artık alınmış bir kere bence x-fi extreme music alman senin leyine olur ses kalitesi güzelleşir ve basslarda iileşme olur kanımca
  • jazz 9941e göre önerdiğin set yanlış. jazz 9941 100 watt bir settir. g500ü herkes biliyor malum.
    quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

keşke jazz almasaydın dostum ya onun yerine gigaworks g500 alsaydın neyse artık alınmış bir kere bence x-fi extreme music alman senin leyine olur ses kalitesi güzelleşir ve basslarda iileşme olur kanımca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.