Şimdi Ara

JB HANGİ SÜRÜME ÇIKAR 9.2.1 Mİ 9.3 MÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sizce hangi sürüme çıkıcak jailbreak bekle bekle telefonu parçalıycak hale geldim
    Şuan iPhone 5 9.2.1 kullanıyorum fakat çıldırtıcak beni şarjı 2 saatte bitiyor resmen :D sürmüyor bile parlaklık açık olsun 100 de 100 den bitmesi 15 dakka telefon telefon deil
    Zaten çözemediğimiz bir problem var dokunmatik problemi kendi kendine takılıyor ekranı kitleyip açıyosun düzeliyo sonra yine yapıyor yazı yazarken basmıyor kendi basıyor falan bazen hiç sorun yapmıyor :D
    Neyse bunuda çözebilcek bir arkadaş varsa ediceğim duanın haddi hesabı yok teşekkürler şimdiden.

SİZCE 9.3 GEÇEYİMMİ KALAYIMMI HABERLER 9.3 e ÇIKACAĞINDAN

• Yalan veya Fake değilse çıktı...

9.3.1 de dahil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.3.1 sürümü çıktıktan sonra genel olarak performansta artış olduğundan dolayı 9.2.1 çalışmlarının bırakıldığı ve son sürüm için jailbreak yapılacağını duydum.
  • Hocam 9.0.2 jb var bahsettiğiniz sorunlar bendede var bazen kendi kendine başka yerlere basıyo bazen tepki vermiyo ekranı kilitleyip açınca düzeliyo sorun 9.0.2 den gelen birşey o zaman :/
  • Hiç kimse bilemez. Biliyorum diyen de yaşan söyler. Burada söylenen şylerin ancak bir tahminden ibaret olur.

• Kendi kendine basma olayı ekranın üzerinde elektriklenme oluyodur. Cebinizden çıkarınca küçükte olsa elektriklenme oluyodur. Tabi bu söylediğim tahmin. Bende de mesela lityus marka 2.0 amperlik şarj adaptörü var(apple lisanlı olmasına rağmen) onunla şarj edince dedğiniz şey bendede oluyor. İphone 5s

• 9.0.2 eziyetini cekiyorum sirf jb icin,
    8,4lu iPhone 5im bile daha hizli, artik napip edip cikarsinlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu dediğim ekran olayı elektriklenme ile ilgili deil sanırım verdiğniz cevaplar için çok teşekkür ederim ama sanki ekranla alakalı gibime geliyor örneğin açtım telefonu kilitten hiç bir sorun yok 2 3 dakka sonra yazı yazıyorum mesela hop aptallasıyor baska yerlere basıyor basmıyor falan kitleyip açıyorum düzeliyor sonra 30 40 saniye sonra yine oluyor bazen geceleri genellikle saatlerce kullanıyorum hiç birşey yaşamıyorum falan böyle çok saçma bişey kapatıp açınca rahatlıyor ama sonra yine yapıyor çözemedim ki ya orjinal şarj cihazıda aldım ama nafile
  • Bu gidişle çıkmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.