Şimdi Ara

Jb li iPhone 5 bozuldu. Telefon delirdi. Yardım lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

25pp telefonu jailbreakli yapmıyor ki ben de kullanıyorum hiçbir sorun yok

İos7 de calismiyor siz hangi surumde kullaniyorsunuz

Çalışıyor

Telefon uzerindeki 25pp den nasil senkronize yapiyoruz peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 7 Aralık 2013; 0:36:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

Bugün 6.1.2 li iPhone 5 e 25pp sen lane splitter adlı oyunu yükledim. Telefon bir anda çöktü yeniden başladı vs.sanki telefonu ilk açmıştım gibi region vs sorduğu bölümler geldi. Oraları geçtim neyse. Rehberdeki herkes silinmiş fotoğraflar mesajlar herşey silinmiş. Uygulamalar duruyo ancak mesela bildirim merkezini aşağı çektiğimde telefon res atıyor. Delirmek üZereyim. Şarja takıyorum res atıyor safe moda giriyor. Yardım edin lütfen bu telefonu parçalamadan düzeltmek istiyorum.

Allah Allah, şaka gibi. Dün gece WhatsApp ile uğraşırken aynısı oldu. Bildirim merkezini aşağı çekince donuyo. Ben restart yapıyorum, safe mod geliyo. Şimdi ilex rat ı deneyeceğim bakalım. İ5 jb den bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

quote:

Bugün 6.1.2 li iPhone 5 e 25pp sen lane splitter adlı oyunu yükledim. Telefon bir anda çöktü yeniden başladı vs.sanki telefonu ilk açmıştım gibi region vs sorduğu bölümler geldi. Oraları geçtim neyse. Rehberdeki herkes silinmiş fotoğraflar mesajlar herşey silinmiş. Uygulamalar duruyo ancak mesela bildirim merkezini aşağı çektiğimde telefon res atıyor. Delirmek üZereyim. Şarja takıyorum res atıyor safe moda giriyor. Yardım edin lütfen bu telefonu parçalamadan düzeltmek istiyorum.

Allah Allah, şaka gibi. Dün gece WhatsApp ile uğraşırken aynısı oldu. Bildirim merkezini aşağı çekince donuyo. Ben restart yapıyorum, safe mod geliyo. Şimdi ilex rat ı deneyeceğim bakalım. İ5 jb den bahsediyorum.

Aynen İlex rattan sonra da telefondan internet ayarlarını yapamıyorum. Rehbere kişi ekleyemiyorum. Delireceğim ya. İlex restore ne oluyor bu arada rattan farkı ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

25 pp yerine Tongbu Asistan kullanmanı tavsiye ederim.

Kesinlikle bende bunu tavsiye ederim. 25PP'den çok daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

quote:

iLex Rat kurup sıfırlayınca JB kalır, telefon sıfır olur harika bir şey. Defalarca yaptım ben. google da arat bak iLex Rat diye fareli bir şey. Youtube da videoları var. Dua edeceksin bana :)

Dostum duanı buyur; Allah da en zor bir anında sana yardım etsin.
    İlex rat hayatımı kurtardı. Kullanımı da gayet kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

quote:

iLex Rat kurup sıfırlayınca JB kalır, telefon sıfır olur harika bir şey. Defalarca yaptım ben. google da arat bak iLex Rat diye fareli bir şey. Youtube da videoları var. Dua edeceksin bana :)

Dostum duanı buyur; Allah da en zor bir anında sana yardım etsin.
    İlex rat hayatımı kurtardı. Kullanımı da gayet kolay.

Çok sevindim, gecmis olsun arkadasım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.