Şimdi Ara

jb olayini anlayamiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: typhoon41
    2. şık yanlış...
    ben cydia varken servise gönderdim...tamiratı gerçekleştirip geri gönderdiler..
    neticede yazılımla yüklenip yazılımla kaldırılan şeyler garantiyi bozmaz..
    fakat unlock olayını jailbreak ile aynı tutmamak lazım...unlock kilit kırma olayıdır ve kesinlikle garantiyi bozar..

zaten unlock yapilan telefon yurtdisindan alinmis demektir. yurtdisindan alinan telefonun garantisi turkiyede gecmiyor
  • jailbreakin hicbir riski yok. telefon bozulmuyor sonucta. garanti disi da kalmiyor. crackli uygulama kullanmak istemiyorsaniz cydiada ucretsiz uygulamalar var onlari bile yuklemek yeterlidir. mesela sbsettings icin bile jailbreak yapilir.
  • Erchamion, Ben de Apple in bir kodla kilidi kaldirabildigini duymustum. Bu konuda daha detayll bilgin var mi? Herhangi bir onkosul mesela? Cunku bu aramakla cozulebilecek birsey olsa herkes telefonu Amerikadan siparis verir, Turkiyedeki operatorler kontratli satislardan bu kadar para kazanamazlar. Cevrende boyle sim kilidi kaldirabilmis biri var mi? Scab Legal midir? Tesekkurler...
  • at&t kesinlikle simkilidi kaldirmiyor. (abd) ingilterede q2 40-50 lira karsiliginda kaldiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkker -- 5 Eylül 2010; 5:22:05 >
  • Uzuldum ya...Telefon etsek, bahane felan sunsak olmaz mi? Tesekkurler
  • yok at&t nin tavizi yok bu konuda. zaten taviz verirse kimse unlock programi cikmasini beklemez:)arti kimse unlock programi yazmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***NightGuardian***

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetjanx

Jb için birçok program indirmek gerekiyor dimi?Sadece iphoneden jailbreakme'ye girip indirmek yeterli değil dimi?

eğer versiyonununz 3.1.2 ,,3.1.3 ,, 4.0,,4.0.1 bunlardan biri ise jailbreakmeye girip slide to jailbreak demeniz yeterlidir

4.1 ise? Çünkü operatorlerın getrdikleri buyuk ihtimalle 4.1 olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemark

bende garantılı ıphone 3gs var ve 2 aydır jb sız kullanıyorum. jb yapmamamk ıcın ıkı nedenım var.
    1- pılın cok daha cabuk bıtmesı . kullanımdan dolayı degıl arka planda cok acık prog kalmasından.
    2- eger ıphone acılamaz duruma gelır ve garantıye yollamak zorunda kalırsak adamlar bu cıhaz jb lı dıye agrıza cıkarıp ucretlı tamır ıster

belkı arkadas da bu sebeplerden dolayı ıstemıyordur.

şarjın çok çabuk biter evet çünkü jailbreak işleminden sonra ayrı bi cihaz geliyor sanki sürekli kullanmak istiyor elinden düşürmüyorsun:D buda şarjı azaltıyor:D özelliksiz iphone zaten bir hiç şarjı çok gitse ne gitmese ne iphone u sadece nette gezinmek müzik dinlemek için almadıysan tabiki
  • okuluma 2 saatde gıdıyorum. bu sure ıcerısınde benı oyalasın dıye aldım. psp vardı ama hem psp hem telefon tasımak zor gelıo dıe sattım ıphone aldım. pıl malesef onemlı benım ıcın. kısın yolda 4 saatım gecıo . bu sure ıcınde dızı ızlıcem (ÇGHB) . 4 saat vıdeo ızlemede ıyıce pıl tuketır. sırf bu yuzden cok yapmak ıstedıgım jb yı ınatla yapmıyorum .

pekı sole bırsey sorsam: JB yapıyım . sb settings yuklemıyım . sadece uygulamaları ındırıyım . bırde actıvator adlı programı acık bırakıyım arka planda sadece. Böyle bır sansım varmı.
  • Merhabalar,
    Bende yurtdışından dayanamayıp bir iphone4 aldım, jb olayını araştırırken farkettim ki benimki 4.0.2 imiş:)Yani jb için hala bekliyorum:)

Ve bende jb'yi tam anlayanlardan değilim, merak ettiğim bir kaç şey var,
    -Şuan ben uygulamaları AppStore'dan indiriyorum, JB yaptığım zaman nereden indireceğim?
    -AppStore'daki bütün uygulamaları bulabiliyormuyum?
    -Ücretsizmi olacak?
    -Kamera ile çektiklerimi Film rulosu haricinde bir yere atamıyormuyum? (Bilgisayara bağlanmadan..)
    -itunes'a aleti bağlamayı hiç sevmedim:) Bazen laptopumu iş yerinde bırakıyorum, evdeki pc ile devam ediyorum, bu yüzden sürekli aynı itunes'a bağlı kalamıyorum. JB yapınca alternatif programlar gelecekmi?
    -en önemli soruda su; ben telefonu ilk aldığımda itunes a baglayarak acmıştım. Bazı yerlerde at&t karttan bahsediyorlar. Öyle birşeyim yok:) 4.1 e yukseltip jb çıktığında telefonu acamama ihtimalim varmi ?

Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatal1ty89 -- 6 Eylül 2010; 14:45:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemark

okuluma 2 saatde gıdıyorum. bu sure ıcerısınde benı oyalasın dıye aldım. psp vardı ama hem psp hem telefon tasımak zor gelıo dıe sattım ıphone aldım. pıl malesef onemlı benım ıcın. kısın yolda 4 saatım gecıo . bu sure ıcınde dızı ızlıcem (ÇGHB) . 4 saat vıdeo ızlemede ıyıce pıl tuketır. sırf bu yuzden cok yapmak ıstedıgım jb yı ınatla yapmıyorum .

pekı sole bırsey sorsam: JB yapıyım . sb settings yuklemıyım . sadece uygulamaları ındırıyım . bırde actıvator adlı programı acık bırakıyım arka planda sadece. Böyle bır sansım varmı.

kardeş bende 4.0.1 jb li 3gs var activatoru da yüklesim sbsetting yani oradan tıklıyorum hemen açık programları kapatabiliyorum hatta bütün 3g wifi bluet. edge gibi birçok özelliği direk activatordan kapatabiliyorum bende ilk başta jbden hiçbirşey anlamazdım ama telefonu telefon yapan içine yğklediklerimiz oluyor dolayısıyla ben free uygulamalarlada bir yere kadar diyordu jb yaptım müthiş oyunlar kurdum elimden bırakamıyorum şimdi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.