Şimdi Ara

Jbl 5.1 soundbar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen hafta Sony 65xf9005 modeli tv mi satın aldım.kırulumu yapıldı.
    Şuan netflix uhd üyeliğimle dolby digital izlemek için soundbar arayışına girdim .biçok marka ve modeli yurtiçi ve yurtdışı sitelerden inceledim.önceliğim hem dolby digital hem surround deneyimi yaşamak.
    İlk sorum şu :
    Netflix dolby digital izlemek için ses sisteminin dolby Digital + destekli olması gerektiğini okudum.aksi taktirde izleyemiyormuşuz.bu doğrumu ? Ve jbl 5.1 510w soundbarda netflix dolby digital iZleyebilirmiyim ? Jbl açıklamalarında dolby Digital + yazmıyor ve bu durum beni açıkçası düşündürdü.
    Birde başka bir araştırdığım ürün Sony ht rt4 modeli.bu modelde nasıl bir durum söz konusu?
    Birde tv dolby atmos desteği yok ama ürün tanıtımında dolby atmos bir soundbar ile ses alınabileceği yazmış? Müşteri hizmetlerini aradığımda onlarda aynısını söyledi.Sizce bu durum doğrumudur ve bir soundbar dan ne kadar atmos bir ses alınabilir?
    Son olarak önerebileceğiniz maksimum 4500-5000 limitinde bana istediklerimi verebilecek soundbar varmadır?
    Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih2526 -- 5 Nisan 2020; 18:57:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• melih2526 M kullanıcısına yanıt
    Alamazsınız gibi duruyor dts bile yazmıyor. Gerçi böyle bir setle buna ne ihtiyaç var surroundu veremezki zaten bu. Dolby surround için avr tek yol duruyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• Dostum unutmazsam yarın kurup deneyip sana haber vereyim.
    Lg tv var ona bağlar sonucu yazarım.
    Arkadaş surround veremez demiş ama sanırım incelememis jbl bar 5.1 cihazı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDUIN1

Dostum unutmazsam yarın kurup deneyip sana haber vereyim.
    Lg tv var ona bağlar sonucu yazarım.
    Arkadaş surround veremez demiş ama sanırım incelememis jbl bar 5.1 cihazı.
    Nasıl verebileceğini belirtir misiniz surround hoparlörler olmadan sanal surround verirler böyle setler. Ek olarak dd+ desteklemiyor zaten

• Jbl 5.1'in uzun soundbar kısmında 2 arka hoparlörü bulunuyor ve onlar şarjlı hoparlörlerdir. Çıkartıp arka sağa sola koy bildiğin gerçek 5.1 direk alıyorsun.
    Dd+ verir vermez o kısmını bilemem, zaten deneyeceğim dedim.

Lütfen cihazın resimlerini inceleyin.
    Sadece arka hoparlörler çıkıyor diye surround ses oluyor demiyorum.
    Lütfen cihazı inceleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: General Daimos

Nasıl verebileceğini belirtir misiniz surround hoparlörler olmadan sanal surround verirler böyle setler. Ek olarak dd+ desteklemiyor zaten

Alıntıları Göster
    Üstadım jbl 5.1 saundbarin yanlarındaki hoplari çıkarıp surrond olarak kullanabiliyoruz benimde şimdiye kadar kullandığım en iyi saundbardir çevresel sesi ve subwoofer performansı çok iyidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xetec 90.4 amfi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDUIN1

Jbl 5.1'in uzun soundbar kısmında 2 arka hoparlörü bulunuyor ve onlar şarjlı hoparlörlerdir. Çıkartıp arka sağa sola koy bildiğin gerçek 5.1 direk alıyorsun.
    Dd+ verir vermez o kısmını bilemem, zaten deneyeceğim dedim.

Lütfen cihazın resimlerini inceleyin.
    Sadece arka hoparlörler çıkıyor diye surround ses oluyor demiyorum.
    Lütfen cihazı inceleyin.
    Evet dediğiniz gibiymiş ben normal bir soundbar sandım o hoparlörlerde ekstra para verilip alınıyor sanmıştım. Dd+ desteklemiyor diye gördüm tecrübenizi paylaşırısınız

• Şimdi denedim, özelliklerinde DD+ yazmamasına rağmen netflix dolby ses alınabiliyor. Seslendirme seçeneklerinde 5.1 sesler direk geldi bilginiz olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.