Şimdi Ara

jbl 75.4 alınır satıcı varsa içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • jbl 75.4 alınır elinde bulunupta satmak isteyen arkadaşlar fotoğraflarıyla bir fiyatınıda koyarsanız sevinirim

• kapıda ödemeli ürünlere açığım bilginiz olsun.

yer:DENİZLİ/MERKEZ
  • Dostum işine karışmak gibi olmasın ama o dediğin cihaz çok eski bir cihaz olduğundan ve üretimi çoktandır olmadığından başka cihazlara bakmanı öneririm. İkinci elleri çoktandır kullanılıyor ister istemez çok yıpranmış ve çoğunlukla tamirli oluyorlar. Çok çok temizlere de fahiş fiyatlar çekiyorlar. Farklı alternatiflere yönelmeni tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde 3 seçenek var

1: 75.4 buldum haber bekliyorum kapıda ödeme alabilirim 250 lira
    2: jbl gt5-a 604
    3:pioneergm-a6605

2 ve 3 hemen hemen aynı. jbl gt5-a 604 köprüde 2x160 rms. pioneer köprüde 2x180 rms fiyatlarıda hemen hemen aynı 2 sininde 300-350lira

ama bu 2 si tam beslemiyecek bası (2ve3) .. bass 275 rms en iyi besleyen 75.4 o da ikinci el bi garantisi yok kullanılmış arıza çıkarmıyacağını bilemezsin.eski model.
    2 ve 3 sıfır ama tam verim alamam diye şey yapamıyorum aşırı derecede kararsızım birini seçin alayım geçeyim bıktım usandım artık amfi araştıra araştıra alıp geçecem.
  • kardeşim fikrini değiştirmek gibi olmasın ama Jamason 6004 / 1500w yerine jbl 75.4 taktım dün sesi çok az iyiyidi ve motor sesi çekiyordu . aradaki 350 tl lik farka deyeceğini sanmıyorum daha kaliteli anfi arıyorum şuan.
  • motor sesi mi? kafam baya karışık bi fikrin varmı yukarda yazdıklarımla ilgili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_bjk

motor sesi mi? kafam baya karışık bi fikrin varmı yukarda yazdıklarımla ilgili?

ben de bu işlere yeni başladım bu amfiyi çok araştırdım .
    2010 yılında forumlarda bunun satışı kaldırıldı vb yorumları vardı . yeni bir amfi almak daha mantıklı gibi geliyor
  • yeni amfilerde bunlar kadar rms veremiyor ama
  • Vibe, Powerbass ASA 600.4, Alpine PDX F4,Kicker ZX650.4 vs... bu liste uzar gider.
  • fiyatları tuzlu kardeş bnm fiyat sınırım 300-350

param olsa zx almak isterdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.