Merhaba, Kulaklığım telefonuma ve bilgisayarıma bağlandığında ses kesik kesik geliyor. Kulaklık sağlam. Sebebini araştırdım, benim tel ve pc'nin bluetooh sürümü eski (4.0) ama kulaklık 5.2 olduğu için sorun oluyor. Yani ses geliyor ama 10 saniyede bir kesiliyor. Bunu iphone 11'de denedim ve yeni başka bir bilgisayarda denedim kulaklık sorunsuz çalıştı. Şimdi benim eski tel ve pc'de bu kulaklığı kullanmam için napmam gerekir?? tel yazılım güncellemesi gelmiyor 7-8 senelik çünkü. en azından bilgisayarımda nasıl kullanabilirim???? |
JBL Bluetooth Kulaklık Bağlantı Sorunu Yardımı
JBL Bluetooth kulaklıklarını cihazına bağlamada sorun mu yaşıyorsun? Endişelenme, bu sorunu çözmene yardımcı olmak için buradayız.
JBL kulaklık bağlanmama sorunları, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir. En yaygın nedenler şunlardır:
- Bluetooth Kapalı: Kulaklığın ve cihazının Bluetooth özelliğinin açık olduğundan emin ol.
- Eşleştirme Modu: Kulaklıklarını eşleştirme moduna al. Bu, genellikle kulaklığın üzerindeki bir düğmeye uzun basılarak yapılır.
- Uygunsuz Mesafe: Kulaklıkların ve cihazların birbirine çok uzak olmadığından emin ol. İdeal mesafe 10 metreden azdır.
- Engeller: Bluetooth sinyallerinin duvarlar veya diğer engeller tarafından engellenmediğinden emin ol.
- Diğer Cihazlarla Çakışma: Başka Bluetooth cihazları yakındaysa, bunlar bağlantıyı engelleyebilir. Diğer cihazları kapatmayı veya menzil dışına çıkarmayı dene.
Bağlantı sorunlarını çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:
- Kulaklıklarını ve cihazını yeniden başlat.
- Kulaklıklarını cihazından kaldır ve yeniden eşleştir.
- Cihazındaki Bluetooth ayarlarını sıfırla.
- Kulaklıklarının yazılımını güncelle.
Bu adımları uyguladıktan sonra sorun devam ederse, kulaklıklarında bir donanım sorunu olabilir. Bu durumda, kulaklıkları onarım veya değiştirme için JBL'ye göndermen gerekebilir.
JBL kulaklıkların ve cihazın arasında hala bağlantı sorunu yaşıyorsan, daha fazla yardım için JBL müşteri desteğiyle iletişime geçmeni öneririz.