Eger Sierra alın derseniz 2050 bi üst modeli Sierra Sa 4050 modelini alacagım. yok seni 2050 modeli tatmin eder derseniz bunu alayım..
Kullanacagım woferr 150 Rms.
Çevaplarınız için Tekrar Teşekkürler....
300.1 4 ohmda 200 rms veriyo gaini kısarsan hem amfin bası rahat rahat zorlanmadan besleyecektir hemde ileriye dönük bir seçim olacaktır.
işimi görsün yeter dersen 2050 öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: audiocu
quote:
Orjinalden alıntı: MaVi.
Arkadaşlar sizce
Jbl 301.1 mono anfimi ??
Sierra sa 2050 anfimi ??
Eger Sierra alın derseniz 2050 bi üst modeli Sierra Sa 4050 modelini alacagım. yok seni 2050 modeli tatmin eder derseniz bunu alayım..
Kullanacagım woferr 150 Rms.
Çevaplarınız için Tekrar Teşekkürler....
300.1 4 ohmda 200 rms veriyo gaini kısarsan hem amfin bası rahat rahat zorlanmadan besleyecektir hemde ileriye dönük bir seçim olacaktır.
işimi görsün yeter dersen 2050 öneririm.
Anladım kardeşim haklısın ileriye dönük bişey bişey olması lazım çünkü ben ileride bir tane daha alırım. 2 tane wofer beslerim o zamanda sierra
anfi yetmiyecektir.. Seçim JBL 301.1 anfi olacaktır.
Tekrar Teşekkür ederim..
Merhaba arkadaşlar Arkadaşım sorusunu size iletiyorum. Arkadaşım Sound magus X 801 Modelinden bir anfi alacakmış. Bende sizlere bir sorayım dedim nasıldır. perfonmansı filan içindeki kullanılan cihazlar kalitelimi. Şahsen ben ilk defa duyuyoru. Fikirlerinizi bekliyorum.
Olumlu fikir gelirse bende düşünürim. İyi Günler...
quote:
Merhaba arkadaşlar Arkadaşım sorusunu size iletiyorum. Arkadaşım Sound magus X 801 Modelinden bir anfi alacakmış. Bende sizlere bir sorayım dedim nasıldır. perfonmansı filan içindeki kullanılan cihazlar kalitelimi. Şahsen ben ilk defa duyuyoru. Fikirlerinizi bekliyorum.
Türkiye pazarına yeni giren fiyatı ucuz kaliteli bir markadır. Fiyat performans olarak çok iyi bir amfidir, ısı sorunu olmuyor diye duydum güvenilir bir cihaz.
quote:
quote:
Türkiye pazarına yeni giren fiyatı ucuz kaliteli bir markadır. Fiyat performans olarak çok iyi bir amfidir, ısı sorunu olmuyor diye duydum güvenilir bir cihaz.
Audiocu arkadaşım teşekkür ederim öncelikle..
ben dedigim gibi ilk defa duyuyorum sound magus markasını. bu malın üretildigin yer neresi acaba.. Hangi ülke malı ??
quote:
quote:
quote:
Audiocu arkadaşım teşekkür ederim öncelikle..
ben dedigim gibi ilk defa duyuyorum sound magus markasını. bu malın üretildigin yer neresi acaba.. Hangi ülke malı ??
şu anda piyasada malını çinde imal etmeyen marka hemen hemen yok gibi pioneer, jbl vs vs vs. bu markalar gibi sound magus da çinde imal edilmektedir. ama diğer çin mallarıyla karşılaştırmanı kesinlikle tavsiye etmem, çin malı olduğu için içine upte düşmesin ce belgesi kaliteli bir markadır. Belgenin resmini bulursam eklicem.
JLB 301.1 aldım arkadaşlar.. En yakın zamanda araçıma baglayacagım
Amfi nasıl arkadaşım kaça aldın memnunmusun amfi'nden?Hoşuna gitmeyen yanları oldu mu hangi bassları denedin?Bizi aydınlatırsan sewiniriz...!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme