Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 JBL E45BT Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Kutulu Sıfır Gibi - Satın Al 16 Ağustos 2018 12:41 1 1 JBL E45BT Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Kutulu Sıfır Gibi - 260 TL3-4 kere kullandığım kulaklığı satıyorum AirPods satın almak için satıyorumSes kalitesi harika, çok da rahat bir kulaklıkKablolu ve kablosuz olarak kullanabilirsinizKatlanabilir, çok az yer kaplıyorİçinden çıkan USB kablosunu açmadım bileJBL kalitesini zaten bilenler bilirŞarjı 16 saat kadar gidiyorKozmetiği 10/10'dur, tüm kutu içeriği bulunuyor eksiksiz olarakFaturası mevcut, eksik olan hiçbir şey yokturKutusu kusursuz durumdadır, ürün de kutusu da sıfır gibiSıfır olarak 450TL'ye satın almıştım, sıfır gibi ürün satıyorum?İstanbul içi elden teslim edebilirimTürkiyenin her yerine kargolanır, DH referanslarım mevcutturMesajlarınıza aynı saat içinde dönüş yapılırWhatsapp: 0536 390 04 75Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 260 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] [SATILIK] MSI GAMING X GTX 1660 SUPER FULL KUTULU FATURALI TERTEMİZ [SATILDI] [SATILIK] Apple Airpods 3. Nesil Full Kutulu+Garantili+Faturalı [SATILDI] İngilizce Ödev / Essay/ Paper / Assignment ve IELTS Writing Yardımı Seiko 5 Sports SRPD63K OTOMATİK SAAT KUTULU+GARANTİLİ+FATURALI