Şimdi Ara

JBL ES mi,KLİPSCH RF mi ?sinema için hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uygundur
  • öncelikle çok pro. değilim. birde ses kalite anlayışı olarak kulaktan kulağa değiştiğine inanırım. JBL ES serisi takımı sahibi biri olarak şunları söyleyebilirim. (es80-es10-e25)

Eğer bütçen el veriyorsa Klips alabilirsin, klipsler özellikle görsel anlamda çok iyiler bunun genel kabul gördüğüne inanıyorum. Klipsleride detaylı dinleme imkanım oldu, rf52lerde ne kadar midrange hoparlörü olmasada müzik konusunda es serisinden iyi. Ancak sinemada Es serisinin daha iyi olduğuna inanıyorum. Es serisinin bass sürücüleri fazlasıyla iyi, sinemada ve özellikle yüksek ses performansı es serisinin çok iyi. eğer yüksek ses hastalığın varsa es serisi uygundur. çünkü rf52 ve es80i aynı amfide deneme imkanım oldu aynı seviye seste rf52lerin tizlerinin patladığının farkına vardım birde daha az ses veriyorlardı. (çok yüksek seslerden bahsediyorum, amfinin climbinge girdiği yükseklikte)

• quote:

Orijinalden alıntı: wrcsinan

öncelikle çok pro. değilim. birde ses kalite anlayışı olarak kulaktan kulağa değiştiğine inanırım. JBL ES serisi takımı sahibi biri olarak şunları söyleyebilirim. (es80-es10-e25)

Eğer bütçen el veriyorsa Klips alabilirsin, klipsler özellikle görsel anlamda çok iyiler bunun genel kabul gördüğüne inanıyorum. Klipsleride detaylı dinleme imkanım oldu, rf52lerde ne kadar midrange hoparlörü olmasada müzik konusunda es serisinden iyi. Ancak sinemada Es serisinin daha iyi olduğuna inanıyorum. Es serisinin bass sürücüleri fazlasıyla iyi, sinemada ve özellikle yüksek ses performansı es serisinin çok iyi. eğer yüksek ses hastalığın varsa es serisi uygundur. çünkü rf52 ve es80i aynı amfide deneme imkanım oldu aynı seviye seste rf52lerin tizlerinin patladığının farkına vardım birde daha az ses veriyorlardı. (çok yüksek seslerden bahsediyorum, amfinin climbinge girdiği yükseklikte)

Aralarında ses rengi açısından fark var mı sinemada ikiside titanyum tweeter kullanıyolar sonuçta ama biri horn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayers -- 7 Şubat 2013; 14:50:21 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.