Şimdi Ara

JBL GT5 12 // JBL CS 1214 // Pioneer TS309 S4 // CVR 12 // L5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o amfıyle anca 4 oval sürersin sen bass bagladıgın zaman amfının besleme göçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

maco 2000,1 jbl 1201,1daha güçlü ikitane L7 solo ya duman attırıyor tavsıye ederım

ilk yazdığınız ürünü nette bulamadım örnek bir link koyar mısınız?
  • quote:

o amfıyle anca 4 oval sürersin sen bass bagladıgın zaman amfının besleme göçer

üstte bi msj yazdım cvplarsanız sevinirim. gt5 12 ile cs 1214 arasında çok bi fark var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emres55 -- 19 Şubat 2013; 14:25:48 >
  • olmazmı kardeşim gt 5 12 o cs ye gore daha tonlu daha kalıtelı çalıyor bahsettıgım amfıde alttakı lınkde bıraz pahalı gelebılır ömürlük ürün ama
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=472918

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yespeed -- 19 Şubat 2013; 14:33:46 >
  • quote:

olmazmı kardeşim gt 5 12 o cs ye gore daha tonlu daha kalıtelı çalıyor bahsettıgım amfıde alttakı lınkde bıraz pahalı gelebılır ömürlük ürün ama

cs1214 media markt da dinleme şansım oldu ama gt5 12 buralarda yok. 309d4 ile gt5 12 yi kıyaslama şansınız oldu mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emres55 -- 19 Şubat 2013; 14:33:20 >
  • 309 un sesinde ne ton var ne kalıte pioneerın bu basslarında 306c den sonra kı serılerınde ses bozuldu suan hangısı dersenız gt5 12 yerınde karar olur ton bakımından
  • quote:

309 un sesinde ne ton var ne kalıte pioneerın bu basslarında 306c den sonra kı serılerınde ses bozuldu suan hangısı dersenız gt5 12 yerınde karar olur ton bakımından

çift gt5 12 kaldırabilecek ısınma kapanma yapmadan (marka taraftarı değilim fakat garantili olmalı)çalıştırabileceğim mono anfi tavsiyeniz nedir? en ucuz şekilde işin içinden çıkmak istiyorum. sahibinden.com da güvenilir magaza önerebilir misiniz?
  • yukarda onerı yapdım hem ılerısı hem sımdısı ıçın de bıraz tuzlu
  • quote:

yukarda onerı yapdım hem ılerısı hem sımdısı ıçın de bıraz tuzlu

onların fiyatları yüksek biraz uygun birşeyler bakıyorum..
  • ozaman birtane 5 kanal amfı al hem comp hem sub baglarsın sound magus h500 ıkıncı ellerı 350 cıvarı taş gibi amfi aslında bulabılırsen eskı edıson 1000a lar vardı mono oda senın ısını görür
  • quote:

ozaman birtane 5 kanal amfı al hem comp hem sub baglarsın sound magus h500 ıkıncı ellerı 350 cıvarı taş gibi amfi aslında bulabılırsen eskı edıson 1000a lar vardı mono oda senın ısını görür

bir forum sitesinde bahsedilmiş bu üründen. kağıt üzerindeki değerlerini yansıtmadığı yazılmış...??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emres55 -- 19 Şubat 2013; 15:50:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emres55

quote:

ozaman birtane 5 kanal amfı al hem comp hem sub baglarsın sound magus h500 ıkıncı ellerı 350 cıvarı taş gibi amfi aslında bulabılırsen eskı edıson 1000a lar vardı mono oda senın ısını görür

bir forum sitesinde bahsedilmiş bu üründen. kağıt üzerindeki değerlerini yansıtmadığı yazılmış...??

içini açıp hesaplamışmı arkadaş acaba onuda sor.Yanlış değerlendirilmesin ben marka satıcısı değilim avukatıda değilim fakat bana görede hiç bir amfi ve sub prof olmadığı sürece gerçek değerlerini yansıtmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

Orijinalden alıntı: emres55

quote:

içini açıp hesaplamışmı arkadaş acaba onuda sor.Yanlış değerlendirilmesin ben marka satıcısı değilim avukatıda değilim fakat bana görede hiç bir amfi ve sub prof olmadığı sürece gerçek değerlerini yansıtmıyor

mono çıkışı 500 RMS doğru mudur? iki gt5 12 550 RMS nasıl yetecek ??

• Bana soracak olursan cift wubwoofer dusunme btane 38lik jbl al ve wooferını 5 kanal fılan bı amfıye baglama mono bass amfısıne bagla dk1200 4ohm de 450 rms guc verıor 38cm bır subwooferı aglatır birde tonlama konusunda jbl en uygun subwoofer ben pioneerleri de dnledım pek hosuma gtmedı acıkcası ben kapı hoporlerımı 5 kanal bir amfiyle beslıorum 2 takım oval 1 takım mıd subwooferımıda m.acoustık d1000.1 ile beslıorum gercekten cok memnunum ayrıca senın amfınde tek subwooferde gayet yeterli bir amfi
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikbey

Bana soracak olursan cift wubwoofer dusunme btane 38lik jbl al ve wooferını 5 kanal fılan bı amfıye baglama mono bass amfısıne bagla dk1200 4ohm de 450 rms guc verıor 38cm bır subwooferı aglatır birde tonlama konusunda jbl en uygun subwoofer ben pioneerleri de dnledım pek hosuma gtmedı acıkcası ben kapı hoporlerımı 5 kanal bir amfiyle beslıorum 2 takım oval 1 takım mıd subwooferımıda m.acoustık d1000.1 ile beslıorum gercekten cok memnunum ayrıca senın amfınde tek subwooferde gayet yeterli bir amfi

2 gt5 12 tek 38 cm den daha iyi değil mi_? yani kendini daha çok hissettirmez mi_? aracım sedan tek bass içerden duyulabilecek mi_?
  • arka koltugu ındırmelısın araçda yoksa ses içeri bozuk gelır 2tane gt5 12 daha ıyı olur elbette tek 15 den
  • quote:

arka koltugu ındırmelısın araçda yoksa ses içeri bozuk gelır 2tane gt5 12 daha ıyı olur elbette tek 15 den

çift gt5 12 ile de bozuk mu gelir yinede :S
  • Bence 2 tane asırı oluo tonlama olrak tek 15 atmak daha mantıklı ama zevk meselesı tabı sen camları sallamak ıstıosan 2 tane gt5 12 tak arkana bakma ama jbl ın tonlamaları gercektem cok hos

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikbey

Bence 2 tane asırı oluo tonlama olrak tek 15 atmak daha mantıklı ama zevk meselesı tabı sen camları sallamak ıstıosan 2 tane gt5 12 tak arkana bakma ama jbl ın tonlamaları gercektem cok hos

bu sistem kurmak ne kadar zormuş gt5 ve 309s4 arasında halen kararsızım. tam karar veriyorum diğeri hakkında bi yorum okuyorum aklım ona gidiyor. tek çift bass konusuna gelince aracım sedan olacağı için bagajdan bass sesi alamam diye çift düşünüyorum..
  • KICKER alıcaksın keyfine bakıcaksın. yazdıgın birçok subwooferı kedi aracımda aynı anfide dinledim JVC PIONEER ALPINEE JBL sonuç ne diceksen cep telefonunda I-PHONE bilgisayarda MacBook arabada MERCEDES ne ise KICKER subwooferda o. Bu benim tecrübelerim sonucunda edindigim şahsi görüşümdür.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.