Şimdi Ara

jbl gt5-12d sahte olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sahtesi çok olduğunu bildiğim ama tonlaması için aldığım jbl gt5 12 aldım satıcının elinde tek kalmış onuda kabine gömmüş başka varsa ver dedim bu son kaldı dedi istersen paketleyim dedi yok açılmış zaten ben açsam iyi olurdu ya neyse dedim tek bobin mi diyede sordum evet dedi sahte ne olmasın dedim bizde olmaz zaten dedi tmm dedim ne fiş me fatura kesti bu arada garantisi yokmu dedim wooferda garanti olmaz nolacakki dedi bozulursa gönderirirm dedim neyse kabinle birlikte 245tl ye almış bulundum ama aklımda da kalmadı değil kutusunuda aldım seri numarası yırtılmış kutuda kitapçığı da mevcut bugünde içini açtım kabinden çıkardım resimlerini çektim dikkat etmemiştim ama gt5 12d yazıyor onlar çift bobin özellikle sordum bide tek bobin dedi bunda çift soket var çift bobinmiş resimlere bakarak yorumlarınızı bekliyorum ben işçilik kalitesizliği fazla göremedim açıkçası öndeki logonun olduğu kısımda çok az yapışkan dışarı taşmış görünüyor pek bişey göremedim wooferın üstündeki seri noda sökülmüş ayrıca + - ler yazıyor wooferlarda + - yazar mı? bu normalmi bilemedim...

jbl gt5-12d sahte olabilir mi? jbl gt5-12d sahte olabilir mi? jbl gt5-12d sahte olabilir mi? jbl gt5-12d sahte olabilir mi? jbl gt5-12d sahte olabilir mi?

• sonic elektronikten orjinalin resimlerine baktımda onlarda da + - var ayrıca bağlantı kabloları siyah birebir aynı işçilik hatasıda görünmüyor orjinal sanırım sadece seri no yırtılmış oda ne amaçlı bilmiyorum ben tek bobin istiyordum bunun sadece tek kısmını bağlarsam oda tek bobin olmuş oluyo sanırım doğru mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.