Şimdi Ara

JBL QUANTUM 300- SAKIN ALMA!! MÜŞTERİ MAĞDURİYETİ (IDEFIX)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 Aralık 2020 tarihinde Idefix'ten JBL Quantum 300 isimli oyuncu kulaklığını satın aldım. Kulaklık elime geçtiğinde fark ettim ki, kulaklık tamamen bir facia. YouTube'da sesler video başladıktan bir saniye sonra gelmeye başlıyor, kimi zaman da videolar başlarken kapı vurma sesi gibi bir ses geliyor, bu da bir zaman sonra beyninize vuruyor. Discord veya Zoom gibi görüşme yapılan uygulamaları kapattıktan sonra kulaklık ses vermeyi kesiyor. Oyunlarda bir sonraki haritaya/seviyeye geçerken kulaklık ses vermeyi kesiyor. JBL Quantum 300 varsayılan ses aygıtıyken YouTube bir zaman sonra duruyor ve hata veriyor, oysa başka aygıta (örneğin mönitörün hoparlörü) geçtiğiniz zaman bu sorun hemen çözülüyor. Kulaklık elime geçtiğinin 11. günü Idefix'e iade ettim, lakin 14 gün koşulsuz şartsız iade şartlarından yararlanamayacağımı çünkü kutuyu açtığımı söyledir ve kulaklığı geri yolladılar. Bu konuda haklarım nedir? Böyle bir şey ilk defa başıma geliyor.

Ürün linki: https://www.idefix.com/Elektronik/JBL-Quantum-300-Gaming-Kbl-Klk/Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakustu-Kulakliklar/urunno=0001887163001

• Ben de hepsib den telefonda kullanmak için almıştım yarın şubeden almaya gidecektim ama aynı sorun bende de olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.