Şimdi Ara

jbl teshir hoparlor hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni sistem toplamaya basladim. asil amacim sonunda iyi bir surround sistem. ama maddi kosullardan dolayi parca parca ilerliyorum. o yuzden simdilik sadece iyi iki kule alip stereo olarak baslayabiliyorum.
    hk avr 260 amfim var.
    hoparlor olarak da iki tane jbl studio 190 veya es90 almayi planliyorum.
    ancak teshir urunler fiyatlari ile akil karistiriyor. hoparlorlerde teshir urun onerir msnz, nelere dikkat etmem gerekiyor? asil isi hifi urun satmak olan dukkanlar ile mediamarkt, elektroworld vb gibi magazalardaki teshirler arasinda fark olur mu? son olarak cok uygun fiyata ls60 var, teshir urunu.. sifir studio 190 veya es90 alacagima teshir ls60 almaya deger mi? yani ls60'in olusu bile studio 190/es90'dan iyidir denebilir mi?
    baska alternatif onerileriniz varsa ona da acigim..
    tesekkurler...

• elektronik dukkanlardaki m markt v.b. teshir hop ların genelde surucunun içindeki göbek içine bastırılmıs oluyor . nasıl kullanıldıklarını düşün işte..

sadece bu işi yapan magazalara her türlü insan girip cıkmadıgı için daha düzgün bir seyler cıkabılır bence
  • tskler..
    ben de ayni sekilde dusunuyodum. ama teshir bir kolon alacaksam nelere dikkat etmem gerekli? sadece gobek kismin ortasina bakmak yeterli olmaz herhalde ;)
  • guncel
  • ne zamandır mesajını görüyordum.
    ben birde şöyle düşünüyorum.
    sıfır hop. alsanızda ilerleyen zamanla birlikte sizde ki hop. bir teşhir ürün olmayacak mı? insanlar misafir gelip gidip baktıkca. ama çalışıyor sağlam.
    kabinlerin
    kondisyonuna dikkat etmek gerekiyor.
    vidaları açılmış mı? ses düzgün mü? woofer ve tizlerde çökme yırtılma darbe var mı? yoksa ve guvenilir yerden alınırsa teşhir sıkıntı çıkarmaz. bu işler daha çok tecrübe ister.
    ama tabi ki sıfır olanı almalı.
    ama sıfır olandan daha iyi bir model kabini teşhir ama temiz bulursanız tabi ki daha iyi olan model alınır.
  • tskler.. ben de senin gibi dusunuyorum zaten ama hem yanima destekci ariyorum hem de gercekten kontrol edilmesi gereken yerleri varsa onu ogrenmek istiyorum ;)
    karsilastirmak abes olacak belki ama sonucta birakin teshiri ikinci el araba aliniyor, 10 yasinda 100kusur bin km'de... ama hangi marka olacagini bilirsen, aractan anlarsan ya da iyi bi yere gosterirsen bi 10 sene ve 100kusur bin km de sen kullanabilirsin...
  • avr'ye gore daha uzun sureli bi kullanim dusundugum icin hop.leri orj sifir aldim.
    bu arada almayi dusundugum teshir hop.ler hi-fi magazasinda degildi, elektrnik marketlerin birindeydi ve kupon yapmislardi, gelen giden sesini dibine kadar aciyodu, o yuzden guvenemedim...
  • hayırlı olsun ne aldınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.