Şimdi Ara

jbn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niq0tinx -- 5 Ağustos 2018; 13:16:18 >

• bu dedigin olay yasadışıdır konuyu silmeni tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bir şey yaptığın an illegal yayın dan ötürü yayınların süresiz kapanır haberin olsun kutular akıllı olduğundan bırak paylaştırmayı başka bir ilde yayın alsan kutundan ondan bile yayın kapatılıyor
  • Başına iş alırsın dostum sil bo başlığı..
  • başka bir il muhabbeti geçince aklıma geldi. Öğrenci evindeki digiturku yazın kapattırmayı unutunca memlekete götürmüştük uydusu olan bir arkadaş alıp izliyordu bu yasak mı ? Sonuçta cihazı götürüp turksat üzerinden seyrettik direkt olarak ?
  • siz bu ise hic bulasmayin basiniz agrir sonra
  • kablosuz ses ve goruntu aktaran cihazlar var marka ve model bilmiyorum kullanan kahveler gordum digiturk kutunu istedigin yerde kullanabilirsin insanlari boyle korkuta korkuta asalak yapacaksiniz dayimin lig tv li kutusuyu yazin yazliga kisin arkadaslarin evine goturup degisik degisik mekanlarda yayin aliyoruz hepimiz ceza evindeyiz simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: cevdetay

kablosuz ses ve goruntu aktaran cihazlar var marka ve model bilmiyorum kullanan kahveler gordum digiturk kutunu istedigin yerde kullanabilirsin insanlari boyle korkuta korkuta asalak yapacaksiniz dayimin lig tv li kutusuyu yazin yazliga kisin arkadaslarin evine goturup degisik degisik mekanlarda yayin aliyoruz hepimiz ceza evindeyiz simdi

Öldüm gülmekten :)
    Çok doğru yazdın arkadaşım..Hiçbir problem olmaz..Ayrıca paylaşım yapmak isteyen arkadaş kendi evi içinde ne isterse yapabilir..Atalanta ve Next'in kablosuz yayın aktaran cihazları var..
  • quote:

kablosuz ses ve goruntu aktaran cihazlar var marka ve model bilmiyorum kullanan kahveler gordum digiturk kutunu istedigin yerde kullanabilirsin insanlari boyle korkuta korkuta asalak yapacaksiniz dayimin lig tv li kutusuyu yazin yazliga kisin arkadaslarin evine goturup degisik degisik mekanlarda yayin aliyoruz hepimiz ceza evindeyiz simdi

Öldüm gülmekten ya şu yoruma

• quote:

Orijinalden alıntı: salihbocIX

öyle bir şey yaptığın an illegal yayın dan ötürü yayınların süresiz kapanır haberin olsun kutular akıllı olduğundan bırak paylaştırmayı başka bir ilde yayın alsan kutundan ondan bile yayın kapatılıyor

Hocam arkadaşın ikinci sezonu, babasıyla gayet güzel izliyorlar aralarında 700 km mesafe var...
    Ha biz yapsak bunu eminim digi ertesi gün bulurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcalibur053

quote:

Öldüm gülmekten ya şu yoruma

hatta kutuyu yanimiza aldik ceza evinde izliyoruz :-)))
    inanmiyorsan gel gor bir cayimizi ic.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.