Şimdi Ara

Jeanne d'Arc İle İlgili Taktikler Buraya...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğimiz üzere bu aslında RPG'den çok strateji oyunu ve zor da bence...
    Benim Takımım ;

Jeanne
    Commander
    Spearman
    Wizard
    Axeman

Genelde takımlar 5 kişilik oluyor ve 7 kişi olursa eğer 2 tane Axeman alıp onları sadece pottan sorumlu tutuyorum.
    Wizard çok işime yarasada bazen Skyshoot+Fireball yediğinde direk ölüyor.
    Turn sayısı kısıtlı oldu için kaçmaya turn yetmiyor,ya şimdi yada asla diyorsunuz.

Spearman'ı düşmanın 2 mesafe önden vurdurup arkasında Burnimg çıkmasını sağlıyorum. Yüksek Damage veren Axeman şoka sokuyor düşmanı,Axeman arkadan Damage almasın diye Jeanne'i koyuyorum arkasına.
    Assassin en yüksek Damageyi veriyor ancak tek yiyor mübarek...
    HP-MP Recovery dışında Herb kullanmıyorum ara sıra sadece Cure kullanıyorum.

###Spoiler###
    quote:

İleride Jeanne galiba ölüyor galibe ve görevi yanımızdaki gerizekalı kız alıyor. Ben onu inanın 15 levelden sonra kasmadım şimdi onla uğraşıyorum. Ama Jeanne'deki güzelliğin 10'da 1'i olmadığı için oyunu bırakasım geldi bilmiyorum inşallah ölmemiştir.

Oyunda en çok sevdiğim 2 eleman Axeman ve Commander. Commander çok mesafe gidebiliyor,Axeman ise banamısın demiyor ayrıca en yüksek damageyide o çakıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 3 Ağustos 2009; 12:24:31 >

• Oyunda herhangi bir karakterinize bir şey olduğunda resmen evlat acısı gibi koyuyor. Çünkü ona vermiş olduğunuz emek, o kadar uğraş bir anca puff oluyor.
    ###Spoiler###
    quote:

Jeanne kurtuldu aslında ölmemiş çok sevindim ama o 2 kişilik orman bölümü aşırı zorladı. 15 Turn mageyi öldürmeye çalıştım
    Ama bu sefer Lianne kesin öldü ayktılar Lianne'i,Roger desen evrim geçirdi kaçtı...

Her Stage sonrası mutlaka kötü birşey oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 3 Ağustos 2009; 12:23:49 >
  • Bende yeni başladımda oyuna... Arada giren video'ların cizimleri çok güzel olmuş. Video'lar animden mi alınmış yoksa oyun için mi çizilmiş?

Edit: birde oyun biraz zor geldi. Her bölümden sonra kayıt etmek lazım. Öldükten sonra kaldığınız yerden devam ettiğiniz için emekleriniz bir anda uçu veriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüzvettin -- 5 Ağustos 2009; 18:49:59 >
  • En son 2 axeman(aslan'la,kurt galiba) katıldı gruba ama bana pek işe yaramıyorlar gibi geldi... Şu anlık onlar için kadromdan adam atamacağım. benim en sevdiğim elemanlar ise Roger'la, Colet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüzvettin -- 6 Ağustos 2009; 2:45:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakkaa

En son 2 axeman(aslan'la,kurt galiba) katıldı gruba ama bana pek işe yaramıyorlar gibi geldi... Şu anlık onlar için kadromdan adam atamacağım. benim en sevdiğim elemanlar ise Roger'la, Colet...

Ben gün Stage 32'e geldim 50 Turn hakkım vardı 40'da bitirdim... Ama çok zor bir bölümdü 1.5 saat sürdü bitirmem. Üstelik öldürmem gereken Boss'a 2 atmıştım
    Valla Roger'i seviyorsun ama Mage'lerde tek atıyor mübarek.
    Spoiler gibi omasın ama o kadar kastığın eleman bir anda gruptan ayrılmak istiyor falan filan sen de psp'ye aynı anda kafa atabiliyorsun.
    Aslan,Jeanne,Wizard bu üçü yeter alayına
    Aslan'ı zaten 10 kişinin arasına sokuyorum 5 turn dayanıyor hayvan herif.

• Aslan'ı ilk başta beğenmemiştim ama şu anda favori adamlarımdan biri. O gruptan ayrılan Colet mı yoksa? Colet ayrılmasın yaa... Başka kim gelen ataklardan kaçıcak...(miss)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüzvettin -- 6 Ağustos 2009; 14:20:17 >
  • quote:

Aslan'ı ilk başta beğenmemiştim ama şu anda favori adamlarımdan biri. O gruptan ayrılan Colet mı yoksa? Colet ayrılmasın yaa... Başka kim gelen ataklardan kaçıcak...(miss)

Ölen oluyor ayrılan oluyor dedim ya oyun LocoRoco gibi pembe bir oyun değil gerçekten takımdan birimizi feci bir şekilde öldürüyorlardı (kim olduğunu söylemem) ve beni hayatımda en çok üzen oyun oldu bu oyun. Hatta bırakmayı bile düşünmüştüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ok İle Avcılık Ana Konu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 17. stage'e geldim... 2 stage öncesine kadar...
    Jeanne
    Roger
    Gilles
    Bartolomeo
    Richard'la oynuyordum...

Artık 4 kişi oynuyoruz. Armlet'te başkasına gitti...(arkada bırakıyorum onu. Armlet'i kullansa bile max 4hp gücünde vurabiliyor.) Keşke Roger'a gitseydi...
    quote:

Jeanne gidince oyunun zevki kaçtı yaa..

Bu arada;
    Hp20+ Luna Spirit 1=Hp30
    Hp30+ Luna Spirit 1=Hp50
    Hp50+ Luna Spirit 2=Hp100
  • quote:

17. stage'e geldim... 2 stage öncesine kadar...
    Jeanne
    Roger
    Gilles
    Bartolomeo
    Richard'la oynuyordum...

Artık 4 kişi oynuyoruz. Armlet'te başkasına gitti...(arkada bırakıyorum onu. Armlet'i kullansa bile max 4hp gücünde vurabiliyor.) Keşke Roger'a gitseydi...
    quote:

Jeanne gidince oyunun zevki kaçtı yaa..

Öyle ya sorma ama ben yılmadım intikam yemini ettim
    Ben de dün Stage 36'ya mı ne geldim... İki Boss vardı ne yaparsan yap fiziksel atakla 0 vuruyordun bu üzden takımdan 2 kişiye sırf Mage'ye mana bastırıyordum anca o kesti Bossları. Bitti Stage diye sevinirken Asıl yarmaları geldi 1765 canlı hamza. O da az şerefsiz değildi

• Ya bu lianne'ye az küfür etmemişimdir... Paris'in kapılarınadayandı gerizekalı... Ben o kadar kişiyi 4 kişi nasıl yeneyim???? (Lianne'yide saymıyorum.) Tepelerde okçular( Okçu deyip geçmeyin lianne bir ok ile ölüyor. Ölmesi sorun değilde o ölünce game over oluyoruz.) onde ordu arkasında vizardlar... Nasıl geçtin o bölümü? Bu arada en favori adamımda gruptan ayrıldı...
    Bu arada commander derken hangisi kastediyorsun???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüzvettin -- 8 Ağustos 2009; 21:17:19 >

• quote:

Ya bu lianne'ye az küfür etmemişimdir... Paris'in kapılarınadayandı gerizekalı... Ben o kadar kişiyi 4 kişi nasıl yeneyim???? (Lianne'yide saymıyorum.) Tepelerde okçular( Okçu deyip geçmeyin lianne bir ok ile ölüyor. Ölmesi sorun değilde o ölünce game over oluyoruz.) onde ordu arkasında vizardlar... Nasıl geçtin o bölümü? Bu arada en favori adamımda gruptan ayrıldı...
    Bu arada commander derken hangisi kastediyorsun???

Ya sen hani ekstradan 2 asker oluyor onlarda sağolsun tek yiyorlar o bölümü diyorsun galiba
    Ben valla o bölümde Lianne'i alıp en köşeye itiyordum o saf gibi kalıyordu.

Stratijim şuydu...
    Axeman'i ortadaki 2-3 askerin arasına yolluyordum.
    Spearman'i ve Commander dediğim (oyunun başlarında katılan zırhlı adam ve Swordman'da diyebilirim) onu da diyer yana yolluyordum...
    Roger'la bir kere olsun oynamadım Sniper II'den tek yediği andan itibaren

• quote:

Hayda Roger'da gitti. Lianne kafayı yedi herkesi kaçıyor takımdan... Jeanneeee
  • quote:

quote:

Hayda Roger'da gitti. Lianne kafayı yedi herkesi kaçıyor takımdan... Jeanneeee

Aslında ima etmiştim sana ama neyse
    Bende en son aşamaya yani Kraliçeye geldim. Ama çözemedim her saldırıya Guard yapıyor büyü bile işlemiyor

• Kaç stage oyun?

O büyü itemlerinden kullan istersen. 36, 36 götürürsün...
  • Arkadaşlar oyunu yaklaşık 1 haftadır oynuyorum. 26. stage e geldim. Bazı bilgiler veriyim size.
    ###Spoiler###
    quote:

1)21. stage i bitirdikten sonra 22 yi bitirmeden colesseum 1 i bitirmeyin. Yoksa bir tane gem boşa gider.

2)26. stage de gömülü bi gem var onu bulmadan stage i bitirmeyin.

3)Oyun bittikten sonra açılan cementery stage ini ilk kez bittrirken mutlaka almanız gereken gömülü bir artifact var Goddess Armor. Onu almazsanız sonraki girişlerde çıkmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.