quote:Orijinalden alıntı: Duygusuz İfadeDroidler :Dgeçen sefer en güçlü jedi konusuna Kangal yazdım 1 ay konu dışına msj atamadım. bunada kangalis ler yazacaktım korktum
quote:Orijinalden alıntı: Sudden_Deathgeçen sefer en güçlü jedi konusuna Kangal yazdım 1 ay konu dışına msj atamadım. bunada kangalis ler yazacaktım korktumAlıntıları Göster sith
quote:Orijinalden alıntı: atomsoupsithAlıntıları Göster Saçma. Sen o "ben jedistim " diye konu açan ufaklık değilmisin ?
quote:Orijinalden alıntı: Duygusuz İfadeDroidler :DTabi ki Jedilar.Bu arada Yoda Masterın bir sözüyle devam edelim.Çok güçlüysen madem,gitmek niye?
quote:Orijinalden alıntı: F.SuperTrampTabi ki Jedilar.Bu arada Yoda Masterın bir sözüyle devam edelim.Çok güçlüysen madem,gitmek niye?Alıntıları Göster may the force serve you well
quote:Orijinalden alıntı: RockLE3 Tabi ki Jedilar.Bu arada Yoda Masterın bir sözüyle devam edelim.Çok güçlüysen madem,gitmek niye? Emperor Palpatine : Unlimited powerrrrrrrrrrrrrrrrr
quote:Orijinalden alıntı: Poison Was The Curemay the force serve you wellAlıntıları Göster Droidler :D
quote:Orijinalden alıntı: ForYouKill Saçma. Sen o "ben jedistim " diye konu açan ufaklık değilmisin ? Ben onu esprisine yazmıştım.
quote:Orijinalden alıntı: Saklanamayan Sarımsakquote:Orijinalden alıntı: ForYouKill Saçma. Sen o "ben jedistim " diye konu açan ufaklık değilmisin ? Ben onu esprisine yazmıştım.Alıntıları Göster Sith
quote:Orijinalden alıntı: Saklanamayan Sarımsak quote:Orijinalden alıntı: ForYouKill Saçma. Sen o "ben jedistim " diye konu açan ufaklık değilmisin ? Ben onu esprisine yazmıştım. Arkadaşım burası ciddi bir forum lutfen seviyeli olalım
quote:Orijinalden alıntı: darth90quote:Orijinalden alıntı: Saklanamayan Sarımsak quote:Orijinalden alıntı: ForYouKill Saçma. Sen o "ben jedistim " diye konu açan ufaklık değilmisin ? Ben onu esprisine yazmıştım. Arkadaşım burası ciddi bir forum lutfen seviyeli olalım Alıntıları Göster Droidler :D
quote:Orijinalden alıntı: AwesomeDroidler :DAlıntıları Göster Bu Jedi-Droit ne anlamadım ? Bir film kahramanı mı ?
quote:Orijinalden alıntı: sezerakin34 quote:Orijinalden alıntı: Saklanamayan Sarımsak quote:Orijinalden alıntı: ForYouKill Saçma. Sen o "ben jedistim " diye konu açan ufaklık değilmisin ? Ben onu esprisine yazmıştım. Arkadaşım burası ciddi bir forum lutfen seviyeli olalım Lmao.
quote:Orijinalden alıntı: V.Vasquezquote:Orijinalden alıntı: sezerakin34 quote:Orijinalden alıntı: Saklanamayan Sarımsak quote:Orijinalden alıntı: ForYouKill Saçma. Sen o "ben jedistim " diye konu açan ufaklık değilmisin ? Ben onu esprisine yazmıştım. Arkadaşım burası ciddi bir forum lutfen seviyeli olalım Lmao.Alıntıları Göster Stormtrooper'lar. Arkadaşım açacak başka konu mu bulamadın!
quote:Orijinalden alıntı: KingRoger Stormtrooper'lar. Arkadaşım açacak başka konu mu bulamadın! Bulamadım arkadaş. Konu açarken sana mı sorucam? ilgini çekmiyorsa tonla konu var..