Evet hocam cok memnunum, aracin eksilerini sayayim,gerisi + zaten 1-) multimedya kismi zayif 2-)arka diz mesafesi kisa 3-)motoru gurultulu(ben buna hasta oluyorum,motor sogukken gaza basinca super ses cikario,bence eksi degil ama genelde insanlar eksi diyor buna) 4-)bagaj cok kucuk 5-)dijital klima yok 6-)direksiyon derisi cabuk yipraniyor 7-)deri dosemelri cabuk eskiyor Bunlarin disinda kalan hersey aracin artisi, ben arabama asigim, o sekil kullaniyorum. Bama gore aracin en buyuk artisi birim hacimdeki hp miktari ve 400nm gibi super bir torku(5 sene oncesinin teknolijisi ile) sorunuz olursa seve seve cevaplarim
Araç hakkında hesap kitap yaptım ve beni fazlasıyla zorlayacağı aşikar. Bu sebeple an itibari ile araçtan vazgeçmiş bulunuyorum. İlgilenip, yorum yapan herkese teşekkürlerimi sunarım...
Birde aracın arazi kabiliyeti ciddi manada iyidir. Zaten o sebepten ötürü araç "kısa". Yani bazı şeyler "keyfi" yapılmış şeyler değil.
3.7 Lt motor 200 hp civarı güç üretiyor, sıralı sistem lpg ile makul bir tüketim elde edilebilir...
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
Evet hocam cok memnunum, aracin eksilerini sayayim,gerisi + zaten 1-) multimedya kismi zayif 2-)arka diz mesafesi kisa 3-)motoru gurultulu(ben buna hasta oluyorum,motor sogukken gaza basinca super ses cikario,bence eksi degil ama genelde insanlar eksi diyor buna) 4-)bagaj cok kucuk 5-)dijital klima yok 6-)direksiyon derisi cabuk yipraniyor 7-)deri dosemelri cabuk eskiyor Bunlarin disinda kalan hersey aracin artisi, ben arabama asigim, o sekil kullaniyorum. Bama gore aracin en buyuk artisi birim hacimdeki hp miktari ve 400nm gibi super bir torku(5 sene oncesinin teknolijisi ile) sorunuz olursa seve seve cevaplarim
evet hepsinde sana katılıyorum ama aracın performansı iyi değilki malesef en azından benim fikrim yani gazı köklediğinde tamam başta iyi bir ivmelenme oluyor ama hiç yeterli değil gibi birde araç aşırı sarsıntılı yani en ufak bir çukurdan geçseniz kasa resmen titriyor çok hissettiriyor savrulma tarzı değil ama lastikler aynen devam ederken kasa titriyo buna bir anlam vermiş değilim bende
İvmelenme yeterli,istanbulda iseniz birgun gelin beraber test yapalim,araba resmen canavar yahu
2.8 crd 2005 modeller ne yakar acaba, lt bazında.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme