Ben de o seviyede olacağını tahmin ediyorum, belki lansman ayağına 1.3 M olabilir ilk parti. Tek paket gelir muhtemelen. |
Jeep Avenger elektrikli SUV Paris'te tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri (3. sayfa)
-
-
Fazla iyi niyetli tahminler bunlar. En az 1.5 milyondan piyasaya girer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekstrasız summit versiyonu bekleniyor, almanya fiyatı 44bin euro. Birebir almanya fiyatını görürsek 1.450 civarı bir rakam çıkıyor, lansmana özel -100 görebiliriz
cam tavan vs olmayacak sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 17 Ekim 2023; 12:23:46 >
3 gün kaldı, Allah sağlık verirse bekleyip göreceğiz.
-
Haklı çıktınız.
Ön sipariş fiyatı belli oldu.
1.559.000 TL
Benim için yüksek bir fiyat. Allah'tan aracımı almışım, yoksa boşuna beklemiş olacaktık. Sırf biraz yerden yüksek diye ederinden 200 - 250 bin fazla veremem. 1.300.000'e e-C4x var.
-
Tahmin etmiştim zaten. Peki 1.5 milyon eder mi bence kesinlikle etmez . Ölü doğdu diyebiliriz
Size bana göre pahalı ama alan çıkar mutlaka.
-
Euroyu 30 alıyorum hesaba uymuyor ilginç bir fiyat
Arka stoplardan dolayı (sandero'yu andırıyor) dacia'ya benzetenler olacaktır
Kuzeni e-2008 ile aynı fiyata geldi hemen hemen. Özellik olarak da çok yakınlar sanırım. Yerden yüksek olması tek artısı diyebiliriz.
Şimdi eC3 videosu izliyorum. Çok iddialı bir fiyatı var Avrupa'da. Türkiye'ye aynı fiyata gelirse Dacia Spring'ten bile ucuz olabilir.
-
1.5 milyona C5 , Tucson falan var ya hocam . Sırf elektrikli diye bu araç alınır mı bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X