Şimdi Ara

Jeep buna ne tepki verecek aceba? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Kapısında Aslan besleyen yemini düşünmez"

• Avea ıyıdır kotudur tartısılırda cok guzel gonderme yapmıs ti ye almıs resmen :)
  • Rekabette bunların olması gerek, yoksa hep üzülen biz ne zaman bu markalar sayesinde gülücez
  • Reklamcılık methodu olarak çok etkili bir yöntem.

Turkcell artık o jip konseptini kullanamaz. Hatta 4 çeker bile diyemez. Çünkü çoğu kişi olumsuzunu düşünecek artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsipura

Basta guzeldi eglendik ama reklamlar arttikca Avea' nin ne kadar kucuk capta bir firma oldugunu gosterdi bence. Yazik.

Bence en eğlenceli reklamlar Avea nın. Ben reklamlarını gayet kaliyeli buluyorum.

Yıllarca Turkcell kullandım ve kazıklandım. Bıktım artık 4 çeker her yerde çeker diye müşteriyi aldatmalarından.

Turkcell reklamlarında açık açık diyor ki ben evet en pahalısıyım ama iyi çektiği için bu ücreti vermeye devam et vatandaş mesajı veriyor.

Ben aveaya geçtikten sonra öyle beni rahatsız edecek bir çekmeme sorunu yaşamadım.

Asıl Turkcell denen firma karalama yaparak çalışıyor ve de çok itici geliyor. Dikkat ettiyseniz kapsama alanı malzemesi bitince coca cola gibi uyduruktan "hayat paylaşınca güzel" diye bir şey başlatmışlar. neyi paylaşıyorlarsa herhalde müşterinin cebindeki parayı kastediyorlar.

Çok fazla yakar olayı Turkcellin özetidir. Bir olay bu kadar güzel anlatılır ancak. Eskiden tek turkcell faturasıyla şimdi iki adet avea faturası ödüyorum nerdeyse ve de daha fazla konuşuyorum.

• Türkiye'de karşılaştırmalı reklam yasak olduğu için bu tür üstü kapalı göndermeler yapılabiliniyor. Daha önce, sınavlı reklam filminde şıklarda "Falancell, Filanfone, Avea" vardı ama Turkcell dava açmış olacak ki, birkaç ay sonra o yazıları görememiştik.

Reklam ise akıllıca. Son Avea reklamlarını seviyorum. Döşemesi ise emsalsiz.
  • Reklam sonuçda iyisi kötüsü olmuyor şekil a'da görüldüğü üzere adamlar yapmış ha olmuşmu olmuş.
  • e yalan mı çok yakar tabi
  • Sahibinden de maşALLAH ilandan başka herşey barındırmaya başladı....
  • Çok zekice hazırlanmış bi reklam vodafonluyum ama aveanın reklam şirketi yapıyor.
  • Tabi çok yakacak 1.4 vb. motorlu ufak aile arabası mı o?
  • gereksiz bi tedirginlik olur. çünkü bu yaşta ve bu kullanım amacında bir aracın çok yakacagını herkes bilir ve yadırgamaz. ondan hiç bir sıkıntı yok..
  • Reklamdaki arac dizel. Gercekten satsinlar talibi cok olur. Yukseltme kiti sart!
  • Jeep in umursadığını hiç ama hiç düşünmüyorum
  • Turkcell
     Jeep buna ne tepki verecek aceba?

TTNET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent van Gogh -- 8 Şubat 2012; 15:20:54 >

• Jeep'e laf atmamış. Direk turkcell'e giydirmiş.

Ayrıca çok yakıyor yalan mı. Arkadaşta var binmeye korkuyor. Tüpde bile normal arabanın benzinde yakacağı kadar yakıt yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netcore -- 8 Şubat 2012; 15:22:43 >
  • Hattım turkcell fakat avea nın reklamlarına bayılıyorum zekice hazırlanmış oluyor ve de çoğu kişi anlamıyor bunları bide td tiplemesiyle hep 5-3-2 olmaz değiştirceksin diyodu 532 ye ithafen
  • Dizel bu araç sanki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

İlanda;

Bir tek döşemesi emsalsiz.

Ahahah iyi dokundurmuş.

• avea da audi gibi sürekli sağa sola sataşiyor der buralardan kaçarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.