Şimdi Ara

JEEP’İN EN KÜÇÜK MODELİ RENEGADE EKİMDE SATIŞTA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  JEEP’İN EN KÜÇÜK MODELİ RENEGADE EKİMDE SATIŞTA

Sınıfının tek premium modeli olacak araç, zengin donanımı, küçük hacimli motorları ve rekabetçi fiyatıyla dikkat çekiyor. Amerikan arazi aracı üreticisi Jeep, ürün gamındaki en küçük model olan Renegade’i pazara sunmaya hazırlanıyor.

Türkiye gibi pek çok ülkede arazi aracının kısaltılmış ismi haline gelen marka, SUV-B segmentindeki yeni aracıyla, satış hacminde önemli bir büyüme hedefliyor. Milano’da tanıtılan araç, lüks küçük SUV pazarındaki tek model olacak. .........

http://www.motobilim.com/2014/09/jeepin-en-kucuk-modeli-renegade-ekimde.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 15 Eylül 2014; 19:32:40 >

• bu ay sonu 1.4 benzinli düz vites bayiilerde olacakmış. yıl sonuna dizeli; yeni yılla da birlikte otomatik vitesli versiyonları gelecekmiş.

ben videoları izledim ve çok beğendim. benim gibi cross over almak üzere olanlar için harika bir seçenek oldu.

iç dizayn mühendisinin söyleşini de çok beğendim alman çizgileri GM tecrübesi JEEP geleneği FIAT fabrikaları bir arada

aracın gelişim adımlarını bilmek daha çok sahiplenmeyi netice veriyor.

Fiat modellerindeki gövde malzemesi inceliği bu araçta bir eksi özellik olmasın diliyorum...

gelişmelerin paylaşılacağı bir başlık olmasını umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatoon -- 15 Eylül 2014; 20:04:28 >

• Qashqai'den vazgeçmiş biri olarak yakın takipteyim.Dizel modelinin ekim sonu geleceğini duymuştum ama emin değilim :S
  • yandan bakınca ticari araçlara mı benziyor biraz?
  • Düz vites benzinli 75 neysede , dizeli 100 binden açarlarsa tutulmayan compact suv mezarlığını boylar.

Suzuki vitara hızarla ortadan kesilmiş 1.6 modeli şekilden tutmadı, normal olan 5 kapı modeline 2500 motor koydu vergi+ötv den yalan oldu.

Compass 2 çeker, 2000 motor, mtv ötv den gitti.

Crv 1.6 dizeli 100 binli fiyatta, hrv tam piyasa yapacakken kaldırıldı.

Subaru 4 çeker işi iyi; zayıf yalıtım-servis ağı endişesi-zayıf kalan iç mekanı-zayıf piyasa ile yol alamadı.

Duster 4x4 dizel konfor-kalite beklentisini karşılayamasada ona yakın ama kasası şık qq ile birlikte iyi seçenek olarak (seçeneksizlikten) parsayı götürüyor.

Yeti ise en uygun fiyata dizel+otomatik sunan tek model. Kabul edilebilir bir kalitesi var ancak suv ile sw harmanı değişik bir tasarım.

Şimdi piayasaya c sınıf otomobil şasesi üzerine, suv kasası koyan içinede 1.6 dizel motoru koyup 70-80 bin fiyat bandında tutan duster-qq ikilisine ortak olur, piyasada ciddi yer kapar. Yoksa yine yalan olur.

İnşallah renegade dizel düz vites fiyatta uçmaz, çok talep gören ama ölü olan compact suv pazarına güzel bir renk getirir. Fiyatta uçarsa hikaye olur, zaten yüksek fiyatta seçenekte çok fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bağkur_borcu kullanıcısına yanıt
    "benzinli 1.4 manuel longtitude rengade 75 000TL

dizel 1.6 manuel longtitude renegade 87 500 TL

dizel tüketim değerleri 6 - 6.5 lt / 100km

benzinli de 7.2 lt /100 km" diyor

KAYNAK
  • Arkadaşlar bu araba hangi bayilerde satılacak. Fiyat listesine baktığımda tofaş ismi altında fiyatlar çıkıyor. Acaba fiat bayilerinde satılır mı yoksa sadece 3-5 şehirde bulunan bayilerde mi satılacak. Kaldı ki öyle olursa bu çok kötü olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RENEGADE italyanca resmi katoloğu

tüm özellikleri toparlamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.