Şimdi Ara

JEEP RENEGADE ANA KONU (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.723
Cevap
57
Favori
359.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zengin hatunların tercihi olur.. Sonuçta Jeep markasından bahsediyoruz, Captur'la 2008 ile benzer fiyatlardan satışa çıkmasını zaten beklemiyordum ben, bu nedenle bahsedilen fiyat beni çok da şaşırtmadı..
  • Çirkin bence de. ama bana göre bundan daha çirkin olan Juke'un satışlarına bakıyorum herhangi bir yorum yapamıyorum. Memleketin otomobil piyasasını anlamak benim seviyemi aşıyor galiba.
  • bu aracı dizel ve benzinli motorda otomatik ile sunacaksın..

ben otomatiğin ertelenmesi ve bagajın minnacık olması gibi etkenler olmazsa iyi satacağını düşünüyordum..

otomatik 2015 martı diyorlar.. bagaj belirsiz.. satacak otomobili öldürüyor üretici..
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Fiyatı, Türkiye'ye ne zaman geleceği, hatta satış hedefleri belli olmuş, hadi hayırlısı :) 75.000 TL başlangıç fiyatı..

http://www.arabainceleme.com/2014/03/jeep-renegadein-fiyati-belli-oldu.html

Fiyat çok yüksek,tercih edilecek gibi bir izlenim vermiyor,yinede ailenin 2. aracı olabilecek bir araç tabi zengin ailelerin.Ayrıca tasarım görecelidir bende pek ısınamadım fakat tasarımla kaliteyi karıştırmamak gerek, araç çok kaliteli gözüküyor.Birde canlı incelemek lazım tabi

• haberelectro kullanıcısına yanıt
  • Aracın tipini hep birlikte eleştirdik tamam da.. bu fiyatla çıkacaksa fiyatına laf etmeye hakkımız yok. Sonuçta o bir Jeep. Tipsiz de olsa premium bir marka. Captur parasına verilecek değil. Kaldı ki, ilk inceleme yorumlarından anladığımız da kalitesinin oldukça yüksek olduğu yönünde. Bir de gerçek off-road kapasitesine sahip sınıfının neredeyse yegâne otomobili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fiyatı, Türkiye'ye ne zaman geleceği, hatta satış hedefleri belli olmuş, hadi hayırlısı :) 75.000 TL başlangıç fiyatı..

Piyasa koşullarına göre gayet makul bir fiyatı var bence. Vw Tiguan'in 70000tl, opel mokka'nin 60000tl başlangıç fiyatina sahip oldugu bir ortamda premium bir suv icin 75000tl çok değil diye düşünüyorum.

• quote:

Donanım belli olmadan kafayı duvara vurma boşuna

yarı deri döşeme falan standarttır tahminimce. jeep i diğer firmalar ile karıştırma bence

ayrıca araç büyük ihtimal standart 4x4 gelecektir

otomatik gelene kadar çok satacağını sanmıyorum ancak dizel düz vites düşünenler 80 bin verip bu aracı alabilirler

• arabanın tipi çok boktan iç tasarımı berbat resmen bir ucube o ön kaput üzerindeki liseli modifiyesi gibi duran çıkıntı iğrenç tasarlayanın ağzına kürekle vurmak isterdim ama beyler bu aracın sanırım dizelinde zf hp 9 olacak hemde 1.6 motorla benzinli 1.4 ü ize 75 binden başlayacak ucube felan ama ben bunun dizelini alırım aga

önümüzdeki kasımda gelecek deniyor ama ben eylülde yahut ağustos sonunda bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 14 Mart 2014; 3:10:42 >

• root_echo kullanıcısına yanıt
    Bu kadar kin kustuktan sonra arabayı alırım demekte iyiymiş :)
  • GTA 5'ten fırlamış gibi
  • Bazı +18 resimlerde kadınlar göğüslrine siyah bant ile Çarpı yapar ya

Arka farlar aynı o
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Bazı +18 resimlerde kadınlar göğüslrine siyah bant ile Çarpı yapar ya

Arka farlar aynı o

Sdxdfsddhgffgjddj

• İlk bakışta çöp konteyneri gibi gördü gözüm ama yollara çıkarsa alışırız mutlaka..Nicelerine göğüs gerdik sineye çektik

•  JEEP RENEGADE ANA KONU
  • Compassın yavrusu.Bence fena durmuyor.Juke bile bi ton sattı.ona da burda çok çirkin demişlerdi.Bu da satar.Hele 4x4 olursa yolda bol bol görürüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Compassın yavrusu.Bence fena durmuyor.Juke bile bi ton sattı.ona da burda çok çirkin demişlerdi.Bu da satar.Hele 4x4 olursa yolda bol bol görürüz.

Juke çok sattı çünkü piyasaya çıktığı zamanlarda 40.000 TL'nin biraz üzerine alınabiliyordu.. Bu araç 75.000 TL dolaylarında başlayacak ve çok satması mümkün değil.. Sadece zengin öğrencilerde ya da zengin bayanlarda görürüz bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Compassın yavrusu.Bence fena durmuyor.Juke bile bi ton sattı.ona da burda çok çirkin demişlerdi.Bu da satar.Hele 4x4 olursa yolda bol bol görürüz.

Juke çok sattı çünkü piyasaya çıktığı zamanlarda 40.000 TL'nin biraz üzerine alınabiliyordu.. Bu araç 75.000 TL dolaylarında başlayacak ve çok satması mümkün değil.. Sadece zengin öğrencilerde ya da zengin bayanlarda görürüz bence..

Adam haklı beyler.

Dağılabiliriz.

• Stopları, 90'lı yılların gazetelerinin Pazar eklerinde verilen çıplak hatun resimlerine yapılan sansürler gibi olmuş.
  • weycell1905 W kullanıcısına yanıt
    ama araba bırak cipi arabaya araba demek bile anlış bacakları bile çap ama makul fiyatla dizel + zf hp9 otomatikle gelirse neden alınmasın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.