Şimdi Ara

Jeff Bezos'un yerine gelecek olan Amazon CEO'su, oyun yapmaya devam edeceklerini söyledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jeff Bezos'un yerine gelecek olan Amazon CEO'su, oyun yapmaya devam edeceklerini söyledi

Geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük şirketleridnen biri olan Amazon'un kurucusu ve CEO'su olan Jeff Bezos, CEO'luk görevinden istifa edeceğini ve Yönetim Kurulu Başkanı olacağını söylemişti. Jeff Bezos'un yerine gelecek olan isim de şu anda Amazon Web Services'in CEO'su olan Andy Jassy.

Ayrıca Bkz.Strateji oyunu Total War: Warhammer III duyuruldu; Türkiye fiyatı açıklandı!

Bildiğiniz gibi Amazon, birkaç yıldır oyun sektöründe de bulunuyor ancak henüz işler istedikleri gibi gitmiyor. Bir oyunları iptal edildi, bir oyunları çıkışının ardından pazardan çekildi. Şu an geliştirilen de iki oyunları bulunuyor: New World ve Lord of The Rings Online. Yılda 500 milyon dolar yalnızca oyun bölümü için para harcayan Amazon, ne yazık ki hala istediği başarıyı yakalayan bir oyuna sahip değil.

Jeff Bezos'un ayrılmasının ardından da şirketin bu yöndeki kararları ne olacak merak ediliyordu. Şirketin yeni CEO'su olacak isim Andy Jassy'nin geçtiğimiz günlerde personele attığı mail ile şirketin bu konudaki kararını öğrenmiş olduk. Maile göre Amazon, oyun bölümüne yatırıma devam edecek ve istedikleri başarıyı yakalayan bir oyun için çalışmaya devam edecekler.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan rapora göre oyun bölümünde birçok sorun bulunuyor. Özellikle kadın çalışanların rahat olmadığı, bölümün başındaki ismin bu konuda deneyimli olmadığı ve kullanılan oyun motorunun çok zorlayıcı olduğu yazılmıştı.

Kaynak:https://www.pcgamer.com/amazons-next-ceo-says-theyre-going-to-keep-trying-to-make-a-hit-game/

• Haberdeki cinsiyetcilige bak Özellikle kadın çalışanların rahat olmadığı. emphasize ettiği yetmiyor gibi KADIN CALISANLAR bold ile yaziliyor. Ne fark eder birader kadin erkek olmasi? Erkek olunca daha iyi mi kod yazıyor? Peki siz ne zaman haber yazmayi ogreneceksiniz? Eğer bilerek yapmadıysanız kendinizden utanıp bir linguistic dersi alın. Bu nedir ya koca donanımhaberin geldiği hale bak. Makalede böyle bir şey bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 5 Şubat 2021; 6:19:30 >
  • nuksws_99 N kullanıcısına yanıt

Hocam, üzgünüm ama cümle içinde "emphasize etmek" gibi aşırı zorlama yarı Türkçe yarı İngilizce bir kelime kullanıp sonra da "linguistic" ders al demek çok efsane olmuş.

Haddim değil kusura bakma ama, anlaşılır olabilmek açısından en azından Türkçe'de karşılığı olan kelimelerin yerine başka kelimeler kullanmasak daha iyi olmaz mı.

Bunu sırf dil bilgisi dersi almayı tavsiye ettiğin için yazdım, bana biraz ironik geldiği için. Haddimi aştıysam kusura bakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Hocam, üzgünüm ama cümle içinde "emphasize etmek" gibi aşırı zorlama yarı Türkçe yarı İngilizce bir kelime kullanıp sonra da "linguistic" ders al demek çok efsane olmuş.

Haddim değil kusura bakma ama, anlaşılır olabilmek açısından en azından Türkçe'de karşılığı olan kelimelerin yerine başka kelimeler kullanmasak daha iyi olmaz mı.

Bunu sırf dil bilgisi dersi almayı tavsiye ettiğin için yazdım, bana biraz ironik geldiği için. Haddimi aştıysam kusura bakma.

Hocam dikkat ettiysen ben ne editörüm, ne de herhangi bir sorumluluğum var. Forumda no name bir insanım. Benim nasıl yazdığımın ne önemi var? Code-switchingin zorlama "Keyfi" olmadığını da öğrenin artık. İstersem 3 dil karıştırırım, sonuçta yorum yazıyorum. Zaten Türkçe'm süper, dil bilgim böyle, beni arayın ders vereyim gibi bir şey de yazmadım. Birini dil bilgisi konusunda eleştirmem için kendi dil bilgimin mükemmel olması gerekmiyor ki zaten böyle bir çabam yok. Son olarak, dil bilgisine herhangi bir eleştiride bulunmamışım, bahsettiğim konunun dil bilgisiyle alakası bile yok. Konuyu anlamamışsınız ya da dilbilim dersini lise dil bilgisi dersi ile karıştırıyorsunuz. Yorumunuzu yanlış anladıysam kusura bakmayın, çok dalgınım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 5 Şubat 2021; 15:0:34 >

• Kadın çalışanların rahat olmadığı raporunu da habere de paylaşabilir misiniz? Neymiş sorunları.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 5 Şubat 2021; 18:6:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.