Şimdi Ara

Jel pedli tayt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 10dakika sürüşten sonra kalçam ağrımaya başlıyor jel pedli tayt önerdi çoğu kişi linkteki pad güzelmidir yarın almayı düşünüyorum etkisi ne kadar olur?

http://www.aliexpress.com/item/New-Black-Style-Cycling-Underwear-Gel-3D-Padded-Bike-Bicycle-Shorts-Pants-M-3XL/925358454.html?s=p

• Guzel bi calisma ama hem ugrasilmaz hemde jel padin verdigi kinfory verecegini dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bende de var bisiklet sürmeye başladıktan 20-25 dakika sonra pişik oluyorum bisiklet taytı var evde ama yanımda telefon,para vb.taşıdığım için giyemiyorum.
  • mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    Tayt ile giyince duzeliyormu jel pedli?

• Bence sorun koltukta genis koltuk 4 saat surdum 0 agriyla geri verdim bisikleti. Simdi elimde ince koltuklu var 2 dakikaya agriyo baya baya

• Royal shadow sele var suan uzerinde orj. Hangi sele ile degistirmem gerekiyor oneriniz varmi

• Bence sele değiştirmekle hiç uğraşma. Al tayt bak keyfine yada ben utanırım diyorsan tayt giymeye jelli boxer lar var al ondan giy esortmanın pantalonun altına rahat rahat gezersin. Ben bisiklet turlarına çıkarken taytı giyiyorum. Çarşıya falan çıkacaksam jelli boxerı giyiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suni deri ceket yıkanır mı ?
    8 yıl önce açıldı
    ortopedik yastık önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nazif_brs kullanıcısına yanıt
    http://m.aliexpress.com/item/925358454.html?tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail bu ilandakini alicam hocam bugun nasil sizce

• scarface123 S kullanıcısına yanıt
    Tayt guzel kisa oldugu icin pantalon altida rahat kullanirsin ama bacaklarin inceyse biraz daha uzun tayt al. (hafif diz ustu )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.