<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Cozb</i> <br />o klipte oynayan adam erkek arkadaşıymış... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Selam, O ben oluyorum! puahhahhaa
mike o klibi mtv yada numberoneda izlemiştim adresini bilemiycem kusura kalma ya...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Woodpecker</i> <br /> Selam, O ben oluyorum! puahhahhaa <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
@mike kazaa dan indirebilirsin ben şu an indiriyorum(38mb) christina agulera-dirrty bunuda indir şarkıyıda beenirsin(47mb)
usta ne diye indirecem tam olarak ismini verde
"jenny from the block"
evet bende buldum şarkının 2 versiyonunu çektim + klip 38mb önümüz kış biraz zor gelir diye çekmiyorum..))
ya siz hala jennifer lopezimi dinliyosunuz adammı o be bizim fatih ürek bile daha güzel sarkı soylüyo ben daha güzel bisarkısını görmedim bile zaten latin müzik dedinmi bi duracan ondan sonra kufretmeye baslıcn latin müziğin hangisi güzelki o güzel olsun
jenny olayı bitirmiş arkadaşlar... ona da bu yakışırdı zaten milletin gözü gönlü de bayram etmiş oldu... Ayrıca Augilera nın da dirrty muhteşem hem klip hem şarkı çok sağlam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme