Şimdi Ara

jenifer lopez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu jenifer lopezin en son şarkısının adını bilen var mı arkadaşlar radyolarda falan çalıyo deli gibi

• radyoda eski şarkılarını da çalabilir, sen bi kaç sözünü söyle biz sana söyleyelim hangisi olduğunu...
  • jenny from the block,son single'ı
  • sen asıl klibini izle hocam...ama ramazandan sonra ya da iftardan sonra izle :))
  • oooo o klibe kadar daha ne klipler var...
  • perpi o kilipin adresi versene
  • o klipte oynayan adam erkek arkadaşıymış...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JAKE PAUL vs MIKE TYSON
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Cozb</i>
    <br />o klipte oynayan adam erkek arkadaşıymış...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Selam, O ben oluyorum! puahhahhaa
  • mike o klibi mtv yada numberoneda izlemiştim adresini bilemiycem kusura kalma ya...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Woodpecker</i>
    <br />
    Selam, O ben oluyorum! puahhahhaa

• @mike kazaa dan indirebilirsin ben şu an indiriyorum(38mb)
    christina agulera-dirrty bunuda indir şarkıyıda beenirsin(47mb)
  • usta ne diye indirecem tam olarak ismini verde
  • "jenny from the block"
  • evet bende buldum şarkının 2 versiyonunu çektim + klip 38mb önümüz kış biraz zor gelir diye çekmiyorum..))
  • ya siz hala jennifer lopezimi dinliyosunuz adammı o be bizim fatih ürek bile daha güzel sarkı soylüyo ben daha güzel bisarkısını görmedim bile zaten latin müzik dedinmi bi duracan ondan sonra kufretmeye baslıcn latin müziğin hangisi güzelki o güzel olsun
  • arkadaş gayleri SEYRETMEYİ seviyo kliplerde he
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by baldaSSare</i>
    <br />arkadaş gayleri SEYRETMEYİ seviyo kliplerde he

• abi jenny klipte sınırları aşmış bee..

bir göstürtüp yapmadıı kaldı[:P]
  • eeeee, Jennifer Lopez bu, laf yok!!!!
  • jenny olayı bitirmiş arkadaşlar... ona da bu yakışırdı zaten milletin gözü gönlü de bayram etmiş oldu... Ayrıca Augilera nın da dirrty muhteşem hem klip hem şarkı çok sağlam
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.