Şimdi Ara

Jessie & James Oha.Gif! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aşk-ı Memnu açısından bakarsak yöneticinin dediği doğru.
  • ikiside erkekten dönme kadın gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: [|e$cR£@M|]

ikiside erkekten dönme kadın gibi

Evet
  • Hiç böyle beklemiyordum
  • yasaklı bölmü izlemenin imkanı yokmu bilen varmı linki elbet bi sitede yayınlanmştır komik geldi bana
  • Valla ben de böyle beklemiyordum kadın kılığına girince üstünde kıyafet falan vardır diye düşünmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maca_As

yasaklı bölmü izlemenin imkanı yokmu bilen varmı linki elbet bi sitede yayınlanmştır komik geldi bana

Bulunur aslında
  • bulmak lazım komik bir bölme benziyor bu fotoğrafın bi açklaması vardır biri rüya görüyodur filan merak ettim bulan olursa pm den yollyabilirmi veya burdan
  • Misty
  • james de o vücud varken birazda kız tipi olsa james i tek geçerdim tabi kızsa cinsiyeti belli değil sanırsam
  • ya james kesinlikle kız erkek dedin mi akla gelen şey sakaldır bunda gıdım sakal yok köse olsa bile azcık sakalı olur ama bunda hiç yok
  • erkek sesi var erkek gibi giyiniyor erkek gibi vücudu var bence o resimdeki olay bir rüyada gerçekleşiyor yoksa normal kıyafetlerdede biraz belli olurdu

edit bu bölümün adını bulup izledim bölümden çıkarılmış sahne çizen kafası güzelken çizmişti heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezeg -- 13 Eylül 2010; 18:24:46 >
  • James erkek ama o bölümde kız kılığına girmesi lazım. Bunu yasaklamaları doğru değil bence o tartma bölümü kesebilirlerdi aslında.
    Bu arada güzelmiş resimler
  • Bencede rüyadır bu.
  • ben o bölümü portekizce izledim Ash bir adamin yatini kullanirkan kaza yapiyor sonra adama yardim ediolar bi turnuva düzenlio rocket takimida bozmaya calisio sonra geliolar mistyi sahneden atiolar sonra mistynin karşısında şişme olarak yapio
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

quote:

Orijinalden alıntı: IFyouWANT

Evet kız hatta bknz :http://files.sharenator.com/pokemon_Pokemon_Fails-s640x480-67640.jpg

Bu bölümü izlemedim mi ben yoksa

Yasaklandı bu bölüm o yüzden izlememiş olabilirsin ama internette var altyazılı olarak.
    Ama o sahneyi göremedim

Ayrıca James erkek çünkü bir bölümde ailesi onu bi kızla evlendirmeye kalkıyodu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 16 Eylül 2010; 13:28:23 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.