Şimdi Ara

Jetpack Joyride 'TROPHY REHBERİ' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
2
Favori
7.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

All the Things Bütün alet-edevatı açın.

Trophyleri kalmıştı. Hiç uğraşmam.
  • All the things uğraştırıcı.
  • All the things! uğraşmaya değmez. Çok para için Token Gift ile Lucky Last alın. Altın toplamak yerine şansınızı deneyin. Çoğu zaman 500 ve 1000 kredi çıkıyor. Benim rekorum 6309 metre. Sonrası manyağa bağlıyor zaten.
  • us yada tr de var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android'de var bu oyun.Hala duruyor mu?
  • Oyun mobil platformlardada hâla duruyor, Ayrıca all the things trophy'si bayağı zaman alıcı. Coins kasmak lazım.

I-C-O, 5000 metre uçma trophysini almak istersen yukarıdaki tavsiyelerimi incele kesinlikle geçersin 5000'i o şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Oyun mobil platformlardada hâla duruyor, Ayrıca all the things trophy'si bayağı zaman alıcı. Coins kasmak lazım.

I-C-O, 5000 metre uçma trophysini almak istersen yukarıdaki tavsiyelerimi incele kesinlikle geçersin 5000'i o şekilde.

Hiç altınım kalmadı.

En son dediğin gibi 1500 metre ileriye fırlatma, yeniden dirilme ve 2 tanede öldükten sonra ileriye fırlatma bombalarından aldım, ancak 4000'i aştım.

Oyun çok hızlanıyor, kontroller iyi değil. Allah aşkına o hızla engelleri nereden fark edelim? Etsek bile o hantallıkla kaçmak imkânsız genel olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Oyun mobil platformlardada hâla duruyor, Ayrıca all the things trophy'si bayağı zaman alıcı. Coins kasmak lazım.

Hiç altınım kalmadı.

En son dediğin gibi 1500 metre ileriye fırlatma, yeniden dirilme ve 2 tanede öldükten sonra ileriye fırlatma bombalarından aldım, ancak 4000'i aştım.

Oyun çok hızlanıyor, kontroller iyi değil. Allah aşkına o hızla engelleri nereden fark edelim? Etsek bile o hantallıkla kaçmak imkânsız genel olarak.

hocam yer çekimi kemeri ve bir tane de ayakkabı var tek basışta bir engeli atlatacak kadar zıplatıyor, onlarla gitmek kolay oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

hocam yer çekimi kemeri ve bir tane de ayakkabı var tek basışta bir engeli atlatacak kadar zıplatıyor, onlarla gitmek kolay oluyor

Bak bunu bilmiyordum. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: Vito-Scaletta

Bak bunu bilmiyordum. Teşekkürler.

O ayakkabının faydasıda çok zararıda çok, bazen o yokmuş gibi basıyorsun ve ölüyorsun kemer iyi ama..

• Süper Rehber olmuş
  • Devamını Bekliyoruz.
  • Çok güzel bir rehber olmuş.Bendede 5000 trophysi kaldı yukardakileri uyglayacağım.Ayrıca oyun TR Psn'de mevcut.
  • Bu tarz mobil oyunlar çok hoşuma gidiyor. Trophy desteğinin olması ayrıca güzel benim için.

Rehber için teşekkürler.
  • hala All the things! trophy'si için uğraşıyorum tüm araç geliştirmeleri ve gadgetları açtım jetpack ve kıyafetlerin de çoğunu açtım ama geriye kalanlar hep pahalı olanlar 23 saat falan oynamışım oyunu, herhalde 25 saati doldurunca almış olurum

EDİT : oyunda 17 saat harcamışım nedense aklımda 23 diye kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 5 Şubat 2013; 3:42:52 >
  • Teşekkürler arkadaşlar ilginiz için, açıkcası bende %100 yapmadım trophyleri, All the things trophy'si çok uzun sürüyor çünkü kafam estikçe açıp oynuyorum kim bilir ne zamana tamamlarım
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar ilginiz için, açıkcası bende %100 yapmadım trophyleri, All the things trophy'si çok uzun sürüyor çünkü kafam estikçe açıp oynuyorum kim bilir ne zamana tamamlarım

Coin trophy'si mi o öyleyse alırız onu her daim. Kredi kartı kokusu alıyorum. :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Teşekkürler arkadaşlar ilginiz için, açıkcası bende %100 yapmadım trophyleri, All the things trophy'si çok uzun sürüyor çünkü kafam estikçe açıp oynuyorum kim bilir ne zamana tamamlarım

Coin trophy'si mi o öyleyse alırız onu her daim. Kredi kartı kokusu alıyorum. :P

Evet k.kartı kokusu var aynen o trophy için gel beni al diyor

• Platin olsaydı belki 25 saat oynayabilirdim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi olmuş bence trophy listesi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.