Şimdi Ara

Jett 2011 DSG Benzin+Lpg Kavrama Hatası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Servise sokamazsiniz, çünkü lpg var. Vw servisleri bakim yapmaya bile sokmuyorlar.

Forumda bir kaç arkadaş var size bu konuda yardımcı olur.

Belki 5000 tl ye halledebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Anlamadım 105 binde otomatik vitesin kavramasının bitmesinin neresi normal siz manuellerle filan karıştırıyorsunuz heralde sizin lafınıza göre piyasadaki çoğu oto vites aracın kavramasının değişmesi gerekirdi

• Yorumlarınız için teşekkürler...
  • LPG li aracı neden almıyor vw servisi ? Sorun tespit için parası neyse verilecek zaten ... LPG takılınca araba başka marka mı oluyor da servis almıyor? Cam filmi takılı araçları da servise almasın madem...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    Lpg yi sökün getirin diyorlar Vw servislerinde... Hiç lpg li aracınızı vw servisine götürdünüz mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok benim aracım Toyota LPG li, yetkili serviste rutin bakıma sokuyorum da, konu zaten arıza tespiti bakım değil... Parasını verdikten sonra nasıl arıza tespit için bilgisayara bağlanmıyor... Paranla rezil oluyorsun demek vw servislerinde...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toxicated

Anlamadım 105 binde otomatik vitesin kavramasının bitmesinin neresi normal siz manuellerle filan karıştırıyorsunuz heralde sizin lafınıza göre piyasadaki çoğu oto vites aracın kavramasının değişmesi gerekirdi

Çift kavrama veya tel kavrama yarı otomatik yani debriyaj sistemini barındıran bir araç alıyorsanız kavrama değişimi sadece Vw için değil tüm araçlar için normaldir.

105 bin km de araç kavrama değişimi için 2 bin lira makul bir rakam yaptırıp Bi 100 bin km daha binilir bu kadar basit bir olay.

• Öncelikle geçmiş olsun. Bi akrabamıızın passatı tdi dsg idi. Araç kavrama arızası verdi, işçilik dahil 19.000₺ tuttu. Almadan önce araştırsaydınız keşke aracı. Vag grubu otomatiklerden cep sağlığımız açısından uzak durmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Sıfır alanlar rahattı, garanti bitmeden satarız dediler.

İşte onların sattıkları arabalar buhar olmadı, başka birileri aldı.

Kolay gelsin hocam.

cidden kötü bir durum, otopark'ta da bu durumdan bahsetmişlerdi, bu şehirli araçlar 5-10 yıl sonra anadoluyu gezmeye başlayacak orada ne olacak diyorlardı
  • Nerde bir garantisi bitmiş DSG'li araç görsem sahibine üzülüyorum, sonraki sahibine daha çok üzülüyorum

• İste bukadar uyariyi neden yapıyoruz bosa degil arkadasimiza gercekten üzüldüm

• ademazca A kullanıcısına yanıt
    "Bu sorunu yaşayıp kavramayı değiştirenler oldumu olduysa bilgilerini paylaşabilirlermi" ışte bu soruya bittim dsg si olupta bu sorunu yaşamayan mi var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.