ya arkadaş ne var bu jetta'da ben anlamıyorum ya bence çok güzel bir tasarımı var ama herkes alma diyor alırsanda dayak yersin gibi muamele var
DH için öyle. Dizeline 6 ay sıra veriyorlar diye millet kıl olmuş galiba. Birde tutturmuşlar Meksika yapımı diye. Muadillerinden hiçbir şekilde aşağı değildir...
quote:
Orijinalden alıntı: vitisvinifera68
quote:
Orijinalden alıntı: delona
merhaba arkadaşlar
45000 tl var. ve jettada karar kıldım. 2011 - 2012 jetta almak isitiyorum. hangi modelini tavsiye edersiniz ve nedeni nedri (hergün işe gidip geliyorum ve yılda ortalama 15000 km yapıyorum)
teşekkürler
2011 122 DSG diyorum, aylık 350-400 Tl arası yakıt yakarsın. Bu paraya alınabilecek en iyi araba bence.
Resmen ayıp diyorum ya, yıllık 15000 km çok fazla değil, hergüne ise git gel, tatillerde ve haftasonlarında da normal kullan iste, 15 bin olur.
Bu kullanım için ayda asgari ücretin yarısını veriyorsun ve kullandığın araba da öyle 2.7 ya da 3 Lt V6 falan değil yani... Yazık bizim verdigimiz paralara
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
kimbehicayy insani bi üslupla cevap verebilirsin zorla kalbini kırdırtma .kaldıki ben kullanıcı olarak görüşümü bildirmekte özgürüm ve eski ve yeni kasayıda fikir beyan edebileceğim müdetçe kullandım.
Yeni kasa 1.6 TDI dan ziyad eski kasa 1.6 TDI Comfortlıne öneriyorum. 2010 yılında yapılan makyaj, malzeme kalitesindeki artış ve ses yalıtımındaki büyük ilerleme kendisini yeni kasa Jettanın bir kaç adım önüne alıyor diyebilirim. İmzamdaki gibi 2008 Jetta Comfortlıne vardı ve 2010 ile arasında neredeyse bir segment kalite farkı var diyebilirim. Yeni kasa Jettayıda uzunca bir süre kullanma fırsatım oldu ancak tercihimi 2010 eski kasadan yana yaptım çok memnunum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme