Şimdi Ara

Jetta 1.2 TSI Comfortline İlk İzlenimlerim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
27.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Duratorq

Selamlar arkadaşlar.

En azından yakıt tüketimi yonunda memnun olduğum 1.2 TSI Jetta'mızı VW'nin bitmek bilmeyen benzinli jetta liste fiyatı indirimlerinden büyük darbe yiyerek sattım.

Yerine sipariş edilen 2012 Tiguan S&S 1.4 TSI 122hp aracı da hafta içi teslim alacağız diye umuyorum.

Daha önce sürekli olarak kullandığım Yeni Passat ve Yeni Jetta ile karşılaştırmasını yazarım.

hayırlı olsun..
  • quote:

Selamlar arkadaşlar.

En azından yakıt tüketimi yönünden memnun olduğum 1.2 TSI Jetta'mızı VW'nin bitmek bilmeyen benzinli jetta liste fiyatı indirimlerinden büyük darbe yiyerek sattım.

Yerine sipariş edilen 2012 Tiguan S&S 1.4 TSI 122hp aracı da hafta içi teslim alacağız diye umuyorum.

Daha önce sürekli olarak kullandığım Yeni Passat ve Yeni Jetta ile karşılaştırmasını yazarım.

Hayırlı olsun hocam.Keşke şartları zorlayıp 160 lık 4 motion alsaydın.GErçi köprüyü geçince akıl veren çok olur derlermiş

Neyse bekliyoruz yorumlarını.Fakat şimdiden söyleyeyim yüksek sürüş pozisyonu bir zaman sonra alışkanlık yapıyor.Binek araçlar mezara girmiş gibi hissettiriyor

• Jetta kaca gitti merak ettim. Vw yeni araclarinin tamamini kullanmis olacaksin boyle giderse.

Hayirli olsun tiguan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insomnia__ -- 4 Mart 2012; 12:51:37 >
  • quote:

...

Hayırlı olsun. Yalnız rodaj bitince o aracı "chip tuning" ile 160bg yapmak şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

1.2 TSI motor kullanıp hiç 120.000-160.000km civarı gören oldu mu? Yoksa daha erken mi?

200.000'li km.leri çok rahat yapabileceğini düşünüyorum. Ama dikkat edilmezse her turbolu araç gibi turbosu arızalanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

1.2 TSI motor kullanıp hiç 120.000-160.000km civarı gören oldu mu? Yoksa daha erken mi?

200.000'li km.leri çok rahat yapabileceğini düşünüyorum. Ama dikkat edilmezse her turbolu araç gibi turbosu arızalanabilir.

2 gün önce vw jetta 1.2 tsi bmt test aracında çevre yolunda çok rahat 120 leri gördü :) önemli olan bu aracın yakıtı gerçektende çok az mı ? kararsız kaldım resmen ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.