Veriler burada, fanatiklikle, laf kalabalığıyla değil de teknik veriler üzerinden mukayese etmek daha doğru olmaz mı?
Silindir Sayısı: 4 Motor Hacmi: 1368 cc Yakıt Besleme: MPI elektronik faz sıralı Turbo (Benzin) Maksimum Güç (hp-dv/dk): 120 (5000) Maksimum Tork (Nm-dv/dk): 206 (1750) Ağırlık: 1260 kg Vites Kutusu: Düz Hızlanma (0-100 km/s): 9.6 sn Maksimum Hız: 197 km/s
Yalandan kim ölmüş
Jetta 122hp ile 8.9 saniyede çıkabiliyor galiba gerçi bu Jetta çıkar
quote:
Orjinalden alıntı: kaya5789
quote:
Orjinalden alıntı: MCMIII
quote:
Orjinalden alıntı: ablukada54
quote:
Orjinalden alıntı: superxp
Bu Jetta neymiş ya. şaşırdım doğrusu peki bu arabalardan hangisi tokatlar :D
Veriler burada, fanatiklikle, laf kalabalığıyla değil de teknik veriler üzerinden mukayese etmek daha doğru olmaz mı?
Bir yanlışlık olmasın, 120hp araba nasıl 0dan 100e 8,9 saniyede çıkıyo
quote:
Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR
Silindir Sayısı: 4 Motor Hacmi: 1368 cc Yakıt Besleme: MPI elektronik faz sıralı Turbo (Benzin) Maksimum Güç (hp-dv/dk): 120 (5000) Maksimum Tork (Nm-dv/dk): 206 (1750) Ağırlık: 1260 kg Vites Kutusu: Düz Hızlanma (0-100 km/s): 9.6 sn Maksimum Hız: 197 km/s
Yalandan kim ölmüş
Bir önceki mesajımda Grande Punto verileri olduğunu belirterek aynı motor ile Bravo'nun 0-100 değerini verdim
Bu fiat brovo da baya iyimiş ya Jetta nın sitesinden baktım 1.4 tsi 160HP vardı galiba onunla Fiat brava nın 1.4 150Hp lik modellerinin verilerine göre brava biraz da seri gibi yanılıyor olabilirim tabi
Rica ederim, bir arkadaş BMW ile falan kıyaslıyoruz deyince ayaklarının yere basması için t-jet motorun verilerini aktarayım dedim sonradan hatamı düzelttim yine de yüzümü kara çıkarmadı :)