Kartal doğuş da Aynı aracı 29.800e kadar düşürüyorlar bastırırsan. ama fikrimi soruyorsanda alınmaz.
hangi aracı
jetta ii güzel araba hatta TSI motorlular harika ama 102'lik motor felaket,o yüzden değmez bana göre
akustik arkadaş sormuş cevaplayalım ;
renonun şu anki 1.6 16v lik benzinli motoru ,yani benim 2005 model alıp 2007 de satıp da illalah dedirten bir motor aslında komple megane 2 ...eski topiklerimde o günün öfksiyle detaylı açıklamıştım ama kısaca değinmek gerekirse mühendislik faciası bir arabaydı . şimdiki faz 2 diye geçen modellerde epey iyileştirmeye gidilmiş... motorun açı kaydırıcısı sistemi hatalı ,değiştirirken piston yamultma riski var ve yamulttularda,sonra herşeyi hallettik demelerina rağmen hızlanma ile ilgili sorun çıkarıyor ,sabahları tuhaf çalışan bir motor 120 den sonra dizel gibi çalışan bir motor,ekonomisi zayıf çekişi orta şekerli , eskilerinde ikidebir arızalanan sagem ateşleme bobinleri olan iğrenç bir motor bana göre ve şikayet var comda olan vatandaşlara göre....
neye şimdi sinirlenmeye başladım aklıma geldi destan yazmıyayım her taraftan başka şeyler çıkacak memnun olanların tadı da kaçmasın .....
sözün özü honda toyota vw focus varken megane 2 özellikle alınası bir araba değil ... renaultu yeniden tercihlerim arasına koysam ki koymam başka modellerini tercih ederdim....
topiğin konusu nu değiştirmeden kapatayım mevzuyu. araba işi kısmet işi demekki sana kötüsü denk gelmiş. ama bu demek değildir ki Megane 2 beş para etmez. yani kişilere kızıp kurumları kötülemeyelim. her aracın kendine göre kronik sorunları eksileri artıları vardır. koskoca otomobil firmaları dünyanın dört bir yanına bu araçları satıyor. illaki sorunları olanlar olacaktır. bence her otomobil motor, aksam olarak şaheser.
baksanıza ineğe tapıyo diye alaya aldığımız adamlar tata diye araba yapıyor ve satıyor.
Hangi araç olabilir sence hangi araç için konuşuyoruz yukarda ??
quote:
Orjinalden alıntı: HuKe
quote:
Orjinalden alıntı: DarthVader_
Kartal doğuş da Aynı aracı 29.800e kadar düşürüyorlar bastırırsan. ama fikrimi soruyorsanda alınmaz.
hangi aracı
Arkadaşlar bu yazdığınız fiyatlar çok spot. Bana göre tabi. Bana jetta primline metalik renk için 34.000 metalik olmayan için de 33.000 TL fiyat verildi. 29 lu fiyatlardan bahsedilmiş. Bu fark neden kaynaklanıyor? Üstelik ben aracı nakit alacağımı söyledim. Kredi de çekmeyeceğim. Yine de bu fiyat son dediler.
Primline Opak 33.000
Primline Metalik 34.000
Midline FSI + Metalik 39.000
Comfortline FSI + Metalik 43.000
Saygılar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme