Şimdi Ara

JETTA 1.6TDI DSG 230BG 420NM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: doctor I

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ares-den-2011-ford-mondeo-2.0-ecoboost-240hp-hatasiz-boyasiz-196415831/detay

Bu araba dururken 140 bindeki chipli DSG'li Jetta'yi alan cok affedersiniz suzme geri zekalidir.

Yani adam bu değerler olur mu dsg nolur vs tarzı şeyler yazmış. Gelip de burada bu alacakken bunu alan gerizekalı demek neyin nesi. Bazen mondeo latitude vs önerecem diye cidden komik duruma düşüyorsunuz.
    Zaten aklı yerinde olan ne olursa olsun 1.6 dizel motordan 230 hp çıkan bir arabayı almaz.

Sizin gibi bende konuşmam gerekirse o parayı verip bu aracı almayan arabadan anlamıyordur net.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-galeri26-dan-premium-plusadvange-edition-full-bandrol-odendi-221715382/detay

Adamin arabasi 140 binde ve DSG'li.Siz arastirmadiniz galiba pek DSG'nin ne mal oldugunu.Ve nerdeyse 0 fiyatini istemis adam.

Sizin onerdiginiz arabayla benim onerdigim arabanin arasinda 30 bin km fark var.He S60 benim cok begendigim bi aractir,bunu kesinlikle soyleyebilirim ama 2.0 EB 240 hp'lik Mondeo tam bir yol canavari olur.Yol tutusu sinif standartlarinin cok ustundedir,performansi super,motoru ve sanzimani sorunsuz.Helede Selective donanimiyla tadindan yenmez.S60'i bu seviyede tanimlayamazsiniz.Guvenlik ve konfor odakli bi aractir.

Latitude onerdigim falan yok,bu sinifta onerdigim tek model Mondeo'dur.Arac tavsiye ederken sizin cok degerli (!) goruslerinizi dinlicek degilim.

Iyi bayramlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• atomcu kullanıcısına yanıt
    1.6 ve dizel bi arabada bu kadar detay cok gereksiz ve abarti.O parayi harcamak salaklik bana gore.Ayrica arac 140 binde ve 0 km parasi isteniyor.

Mondeo'yla aralarindaki 13 bin tl fark benzine ve vergiye en az 2-3 sene yeter.Aralarinda ki saf surus farkinida unutmamak lazim.D sinifinda surus zevki en iyi olan araclardan biridir.Biriside C sinifinin en dandik araclarindan biri ve patlak bi sanzimana sahip.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doctor I

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ares-den-2011-ford-mondeo-2.0-ecoboost-240hp-hatasiz-boyasiz-196415831/detay

Bu araba dururken 140 bindeki chipli DSG'li Jetta'yi alan cok affedersiniz suzme geri zekalidir.

Yani adam bu değerler olur mu dsg nolur vs tarzı şeyler yazmış. Gelip de burada bu alacakken bunu alan gerizekalı demek neyin nesi. Bazen mondeo latitude vs önerecem diye cidden komik duruma düşüyorsunuz.
    Zaten aklı yerinde olan ne olursa olsun 1.6 dizel motordan 230 hp çıkan bir arabayı almaz.

Sizin gibi bende konuşmam gerekirse o parayı verip bu aracı almayan arabadan anlamıyordur net.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-galeri26-dan-premium-plusadvange-edition-full-bandrol-odendi-221715382/detay

Adamin arabasi 140 binde ve DSG'li.Siz arastirmadiniz galiba pek DSG'nin ne mal oldugunu.Ve nerdeyse 0 fiyatini istemis adam.

Sizin onerdiginiz arabayla benim onerdigim arabanin arasinda 30 bin km fark var.He S60 benim cok begendigim bi aractir,bunu kesinlikle soyleyebilirim ama 2.0 EB 240 hp'lik Mondeo tam bir yol canavari olur.Yol tutusu sinif standartlarinin cok ustundedir,performansi super,motoru ve sanzimani sorunsuz.Helede Selective donanimiyla tadindan yenmez.S60'i bu seviyede tanimlayamazsiniz.Guvenlik ve konfor odakli bi aractir.

Latitude onerdigim falan yok,bu sinifta onerdigim tek model Mondeo'dur.Arac tavsiye ederken sizin cok degerli (!) goruslerinizi dinlicek degilim.

Iyi bayramlar.

Adam sana bu arabayı alacam mı demiş. Bu değerler gerçek midir demiş. Gelip de bu alınmaz dsg patlak mondeo süper demenin mantığı nedir?

• BİRİSİ KONUYU AÇAN ARKADAŞIN BU ARABAYI ALMAYACAĞINI ADAMIN ÖNERİ İSTEMEDİĞİNİ SADECE MERAK ETTİĞİNİ YAZABİLİR Mİ ?
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Ben olsam o aralığa 2012 Latitude alıp binerim

http://www.sahibinden.com/renault-latitude-1.5-dci-executive?a5_min=2012&sorting=price_asc&address_country=1
    O da ayri bi secenek usta,bana kalsa bende bunu alirim.

http://www.sahibinden.com/ford-mondeo-1.6-tdci-selective

• doctor I kullanıcısına yanıt
    Inan sana dert anlaticak vaktim yok.183 mesajinida insanlari sinir etmek icin attigin belli.

• kartalus kullanıcısına yanıt
    Bu Latitude de ikinci elinde değeri çok düştüğünden bence daha düşünülür. Satarken zorlanılabilir orası var tabi
    Valla soz konusu dci motor ise dusunulur,tdi'da neymis

• quote:

Inan sana dert anlaticak vaktim yok.183 mesajinida insanlari sinir etmek icin attigin belli.

Ben 2009 uyesiydim diger hesabimin sifresini e posta adresini unuttum. Forum eskiden biyle degildi senin gibi adamlar yoktu cok daha guzeldi forum

• doctor I kullanıcısına yanıt
    Eminim seninle cok daha guzel olur,bu kadar gereksiz yorumlar yapan bi uyeyle eminim daha iyi bi yer olur burasi.

• quote:

Eminim seninle cok daha guzel olur,bu kadar gereksiz yorumlar yapan bi uyeyle eminim daha iyi bi yer olur burasi.

Sen git bu araba ne islem gormus diyen adama mondeo oner cok gereklisin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.