Şimdi Ara

Jetta+dsg+lpg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: akifsari

ikinci el dsg vosvos araba almak yerine ben burdan atlarım yarışmasına katılmanı tavsiye ederim

cesaretine hiç olmazsa puan verirler

Dimi, forumda garantisi bittikten sonra kakalarsan birine dedikleri gibi. Ben o riske girdim, Allah sonumuzu hayır etsin

İşin ilginç yanı 3-4 parça boya vardı ve araç beyazdı. ZAten eski kasaların beyazı nadir bulunuyor. Aracı görür görmez aşık oldum Bir kere de dsg olsun dedim. Tek avantajı 6 ileri dsg olması. Sorunsuzluğu yani..

• Manueli ile DSG arasında kuruş fiyat farkı ödemeden alınabilecekse düşük km'li, tercihen garantili DSG'li araç alınabilir. Başka durumlarda alınmamalı. Ben de DSG araç kullanıcısıyım ve çok memnunum; ama başkasına tavsiye ederken böyle tavsiye edebilirim.

Ben sağladığı yakıt ekonomisi ve vergi avantajının kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda hesabını yaptım. Mekatronik cortlasa bile hurda murda bir arabadan bulur oturturum. Çoğu çoğu şimdiye kadar yaptığım ekonomiden olurum. Keyfi yanıma kar kalır. Ama çok az insan arabaya keyif odaklı bakıyor. O yüzden herkese DSG tavsiye edemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: embayo

Merhaba arkadaşlar.

Bir arkadaşıma otomobil alıcaz arkadaş jetta da ısrarcı 30000-35000 civarı araç düşünüyor

Jetta ların hangilerinde dsg şanzıman var bunu nasıl anlarız
    Dsg + Lpg ye tam uyumlu benzin yakmayan model hangi modeldir ve kaç model olan araçlardır.

Yardımlarınız için teşekkürler.

jettayı sanırım eski kasa alacak güzel tercih.
    Tiptronik araçları tercih etsin,kesinlikle dsg ye bulaşmasın.
    Bulaşacaksa da siz beraber araç alımına gitmeyin,destek vermeyin,ben senin yanlışına ortak olamam valla kardeş diyin.
    Neden?
    Çünkü o şanzıman patladığında ilk küfürü servis veya firma değil siz yiyeceksiniz.

Dostum komik gelecek ama benim araç tiptronikmiş Vites kolu üzerinde Dsg yazısı yoksa tiptroniktir olayını bilmiyordum açıkçası. Tamamen, "bir kere de otomatik olsun" mantığı ile yaklaştığım için olaya dsg aldığımı zannetmişim

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Dostum komik gelecek ama benim araç tiptronikmiş

negüzel işte.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.