Jetta vw en kazık fiyatlı parçalara sahip arabasıdır Bunda hükümetin meksikada ihrac edilen mallara vurduğu extra ötesi verginin çok büyük payı var Şöyleki 2 sene kadar önce akçakoca dönüşü bölünmüş yolda köpeğe vurmak zorunda kaldım Baktım görünürde istanbula dönmeme etken olabilecek şekilde hasar görünmüyor orada köpeğin ve aracın resimlerini çekip istanbula döndüm İlk iş günü servise bıraktım 2009 da 5bin tl üzeri faturaya imza atınca bidaha alman üretimi olmayan araç almam diye tövbe ettim
Aklınızda bulunsun alman aracı avrupa birliği ülkelerinde üretilmiyorsa almayacaksın
Yukarıdaki seçeneklere eğer bagaj olması büyük bir etken diyorsanız 1.6 multijet 2008/2009 Fiat Bravo'yuda eklerseniz sizin menfaatinize olacaktır (Sebebi filo aracı olarak tercih edilmiyor ve sadece sıradan kullanıcılar tarafından kullanıldığı için servis bakımlı düşük km'li oluyor + hakikaten sorunsuz araçlar)
sanırım aynı düşüncedeyiz
PEKİ 2005 PASSAT i+LPG OLAYI NASILDIR
dizel sedan focus ararken galericilerin eline düşmeyiniz... yüksek modelli 400-450 bin civarındaki filo aracını 150bine düşürüp itelemeye bayılıyorlar :) hele rengi beyaz ya da gri ise
quote:
Orijinalden alıntı: rstknksl
Herkes Focus dedi, birazdan vosvosçular basar burayı, kaçın
O eskidendi, şimdilerde aveocular basıyor. Şirket bütün pazarlama müdürlerini yığmış foruma, her başlığa girip aveo tavsiye ediyorlar.
jetta alın
Düzgün bir focus bulabilirseniz hiç düşünmeden alın.
focus dizel daha iyidir motorları çok sağlamdır vw lerin lpg ye uyum sorunu olabilir
jetta
focus dizel
GEÇEN AY TANIDIĞIM BİR ÖĞRETMEN
2006 MODEL FORD FOCUS 1.6 TDCI ORJ. 40.000 KM TERTEMİZ SİYAH TREND (AMA RUHSATTA TREND, TİTANİUM'dan fark sony mp3 çalarının olmaması)
26.000 TL'YE GALERİYE SATMIŞ
KAHROLDUM RESMEN PARAM OLSA HAYATTA KAÇIRMAZDIM
BENCE FORD FOCUS 1.6 TDCI ...
Passat 1.6 mpi 102 bg hitler motor LPG uyumludur (FSI modeli uyumsuzdur) Ben 1 kere 2007 mpi jetta DSG aldım bir daha jettamı tövbe diyorum (Alman en azından avrupa ülkelerinde üretilmiş olacak) Fransız aracına tövbe edeli tam 4 sene oldu hayırlısı ile
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme