Şİrket arabası demiş bazıları :D. Çok komik ya. Benim bildigim şirket arabaları FORD - RENAULT - CİTROEN oluyor . Ayrıca kedi uzanamadıgı cigere mundar dermiş. Paraları olsa herhalde gidip HONCA CİVİC Renault megane Ford Focusa binmez adamlar . ALIRLAR 1.6 Tdi jetta :D. vw ayrıcalıktır hayırlı olsun hepinize . DAS AUTO
Demek ki Eylül den sonra her yerde katledilmiş BMW ler görmeye başlayacağız. 520 ler 535 ler sonunuz geldi artık :)
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Avcunuzu yalayın 8 aydır sıradayım.
Bende 10 aydır sıradayım 5 tane alacağız Ne arabaymış be helal olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: omerkirac
Şİrket arabası demiş bazıları :D. Çok komik ya. Benim bildigim şirket arabaları FORD - RENAULT - CİTROEN oluyor . Ayrıca kedi uzanamadıgı cigere mundar dermiş. Paraları olsa herhalde gidip HONCA CİVİC Renault megane Ford Focusa binmez adamlar . ALIRLAR 1.6 Tdi jetta :D. vw ayrıcalıktır hayırlı olsun hepinize . DAS AUTO
Bende para var ama almıyorum Şirket arabası olduğu doğrudur Filo satışlarına bir bak...
Getirdiklerini yine verirler filo ya sonra da vatandaş için 3-5 tane bırakırlar mağazada.Sonra da araba çok satılıyor kalmadı diye 6 ay sonrasına sıra verip keklerler bizim milleti.
Bizimkilerde beklerler 6 ay.Ne de olsa daha iyisi yok.En iyisi !!!
Tatil geldiği zaman Ağlarım ben inan Gidiyorsun işte Arkana bakmadan Nasıl geçer bu yaz Ne olur bana yaz Sen sen sen Sen bir ömre bedel Yok yok yok Gitme gitme gel Eylülde gel (x3)
Okul yolu sensiz Ölüm kadar sessiz Geçtim o yoldan dün İçim doldu hüzün Yapraklar solarken Adını anarken Bekletme ne olur Gelmek zamanı gel Yok yok yok Gitme gitme gel Eylülde gel (x3)
Eylülde gel Eylülde okul yoluna Konuşmadan yürüyelim gireyim koluna Görenler dönmüş hem de mutlu diyecekler Ağaçlar sevinçten başımıza konfeti gibi Yaprak dökecekler (x3).
Vay jetta sen neymişsin be..
Seveni de çok yereni de...
Şaka bir yana uygun fiyata olsa, birazda para olsa, ne iyi olurdu, alır alır binerdik...
Bu jettalar gelmeden yeni kasası çıkacak
Şimdilik idare eder gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: viper17
Bu jettalar gelmeden yeni kasası çıkacak
Bu yil yeni jetta yok beyler bosuna hayal kurmayin