Şimdi Ara

Jhin Sızdırılmış Olabilir. (Yetenekler eklendi.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fan art olacağını düşünmüyorum, çok profesyönelce çizilmiş. Ayrıca efsane bir ad carry olacağı belli ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizz

Jhin Sızdırılmış Olabilir. (Yetenekler eklendi.)

Caitlyn gibi geldi o. Ultisinin mermisi el tipi falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mana kullanan bir şampiyon herhalde ama mana barın altındaki 3 mor ve 1 beyaz barı anlayamadım ayrı bir enerji gibi birşey sanırım yada pasifte olabilir.
  • Oynaması zor bir adc geliyor gibi. Hadi bakalım.
  • herşeyi anladım da o son skill de niye öyle büyük bir alan var tek çizgi halinde gitmesine rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Geldi

herşeyi anladım da o son skill de niye öyle büyük bir alan var tek çizgi halinde gitmesine rağmen

Goldlar anlamaz Yâhyâ kardeş.
  • Anlamadım saol.
  • zaman geldi birader ayaklanma vakti
  • Saçma güçlü duruyor

• Saçma güçlü duruyor

• Ultisi ile ilgili yorumu: Bazen çok güçlü, bazen kendisini öldürtüyor.

şu yazdığına ve ulti olduğunu düşündüğümüz skilin range'ine bakarak ultisinin yüksek hasara sahip olduğunu ancak ult attığımız rakip ölmezse aynı damage'ı kendine attığını öngörüyorum. bir nevi kendini cezalandırma gibi. çünkü çoğu yerde deli diyorlar yeni kahraman hakkında.
  • Q:Marks an enemy, grant a small bonus MS when moving towards marked enemy, AA against marked enemy will deal bonus damage and a minor knock-back that interrupts channel, if the marked enemy dies during the duration, the CD of this skill is reduced.
    W:creates a tunnel along the line of Jhin and targeted enemy champion, while the skill is active both Jhin and the targeted enemy can only move along the tunnel, if the enemy champion breaks the tunnel, deals a great amount of damage and slows.
    E:passive:your AA periodically stun enemy champion for 0.5 seconds Active:grants A long range skillshot that applies on-hit effects, if it kills an enemy, Jhin immediately enters stealth, grants a large bonus attack speed when he breaks stealth.
    R:Jhin stay in place, launches a long range probing light that follows cursor and provide vision, on second cast he shoots a heavy bullet that deals a large amount of damage to champions along the line.

Kaynak : https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/40kny6/chinese_leaking_of_jhin_abilities/

Burada yazılanları çevirip konuya koyarsan daha detaylı olabilir. İşte olduğum için pek vaktim yok. Hayırsever bir DH'li çevirsin

Not: Dota oynamadım ama yorumlara göre Dota'da olan "Sniper" karakterine benzerlik gösterdiği yanları varmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

Q:Marks an enemy, grant a small bonus MS when moving towards marked enemy, AA against marked enemy will deal bonus damage and a minor knock-back that interrupts channel, if the marked enemy dies during the duration, the CD of this skill is reduced.
    W:creates a tunnel along the line of Jhin and targeted enemy champion, while the skill is active both Jhin and the targeted enemy can only move along the tunnel, if the enemy champion breaks the tunnel, deals a great amount of damage and slows.
    E:passive:your AA periodically stun enemy champion for 0.5 seconds Active:grants A long range skillshot that applies on-hit effects, if it kills an enemy, Jhin immediately enters stealth, grants a large bonus attack speed when he breaks stealth.
    R:Jhin stay in place, launches a long range probing light that follows cursor and provide vision, on second cast he shoots a heavy bullet that deals a large amount of damage to champions along the line.

Kaynak : https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/40kny6/chinese_leaking_of_jhin_abilities/

Burada yazılanları çevirip konuya koyarsan daha detaylı olabilir. İşte olduğum için pek vaktim yok. Hayırsever bir DH'li çevirsin

Not: Dota oynamadım ama yorumlara göre Dota'da olan "Sniper" karakterine benzerlik gösterdiği yanları varmış.

Olabildiğince çevirip eklemeye çalıştım. Teşekkürler

• Neden 2 konu var bu konu hakkında
  • Pasifte hata var as as yi arttırmıyor arpeni arttırıyor.Yani as kastıkça zırh delmeniz yükseliyor.Siz zırh delme kastıkça as yükseliyor demişssiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Pasifte hata var as as yi arttırmıyor arpeni arttırıyor.Yani as kastıkça zırh delmeniz yükseliyor.Siz zırh delme kastıkça as yükseliyor demişssiniz.

Düzelttim teşekkürler
  • Kesin saçma derecede op çıkacak.

• Fazla op geldi bana. Bu ne her şey var zırh delme görünmezlik stun. Ayrıca bu rakip işaretleme olayı 3 düz vuruş gibi abarttılar iyice.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

Q:Marks an enemy, grant a small bonus MS when moving towards marked enemy, AA against marked enemy will deal bonus damage and a minor knock-back that interrupts channel, if the marked enemy dies during the duration, the CD of this skill is reduced.

sadece e pasifi dotadaki sniperi andırıyor onun dışında pek benzerlik yok. Sniperin ultisi caitlyn in ultisi ile birebir ayni. Bu arkadaşın ultisi belli bir hat üstünde takip edicek. Yeni bir adc gelmiş sanki çok lazım gibi.

• ao shin'in kardeşi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.