Şimdi Ara

JİAYU G4 BASİC SİYAH ADETLİ ŞOK FİYAT SON İKİ ADET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
2.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    EVET ARKADAŞLAR ADETLİ OLARAK JİAYU G4 BASİC 3000 MAH PİL SİYAH RENK TELEFONLAR ELİMİZE ULASTI 585 TL KARGO BİZDEN OLMAK ÜZERE ALMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR TELEFONLAR ORJİNAL FABRİKADAN ROOT YAPTIRILMIŞTIR. ROOT İŞLEMİNE GEREK YOKTUR.

ELİMZDE COK AZ ÜRÜN KALDI 2. PARTİ İÇİN
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h!j@cker -- 29 Ağustos 2013; 20:10:14 >

• bu paraya g4 sahane. c2 platinumum haftaya alicisina gidecek. umarim haftaya kadar elinde kalirda bende alabilirim. kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rastlantisal

bu paraya g4 sahane. c2 platinumum haftaya alicisina gidecek. umarim haftaya kadar elinde kalirda bende alabilirim. kolay gelsin.

firsatcilar utansin hocam adetli elimizde kalir sen merak etme

• üstad imei durumu nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutpeker

üstad imei durumu nedir

imei kayıtsız ancak telefon rootlu değişim yapılıyor
  • Hocam bunlarda şebeke üzerinden görüntülü konuşma mevcut mu acaba ?
    Babam için paha biçilemez bir özellikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam bunlarda şebeke üzerinden görüntülü konuşma mevcut mu acaba ?

tabiki 3g görüntülü görüşme ön kamera ile yapılabilriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam beyaz gelmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ancora

Hocam beyaz gelmez mi?

ikinci partide beyazda gelcek hocam sunları satalım beyazıda getiricez
  • quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

quote:

Orijinalden alıntı: ancora

Hocam beyaz gelmez mi?

ikinci partide beyazda gelcek hocam sunları satalım beyazıda getiricez

Tamam hocam takipteyim. Kolay gelsin.
  • menü tuşlarında ışıklandırma varmı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam bunlarda şebeke üzerinden görüntülü konuşma mevcut mu acaba ?

tabiki 3g görüntülü görüşme ön kamera ile yapılabilriyor

Eyvallah hocam hayırlı işler... bilgisayara 500 lira civarı masraf yaptım keşke ilanı daha önce görseydim şu an sipariş verebilirdim... Biraz para biriktirip hediye olarak babama almak istiyordum bakalım bu ay çıksın tekrar dönerim size hala satıyor olursanız...
    Tekrar hayırlı satışlar,kolay gelsin...

• hocam örnek bir tane kendi foto çekimlerinizi ekleyebilir misiniz rica etsekbirde tcl idol getirseniz tableti sattım bugun hayırlısı ile parasını alayım ilk işim telefon alıcam inşallah sizden bir tane alırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 15 Ağustos 2013; 1:39:05 >
  • quote:

EVET ARKADAŞLAR ADETLİ OLARAK JİAYU G4 BASİC 3000 MAH PİL SİYAH RENK TELEFONLAR ELİMİZE ULASTI 585 TL KARGO BİZDEN OLMAK ÜZERE ALMAK İSTEYENLER PM ATABİLİR TELEFONLAR ORJİNAL FABRİKADAN ROOT YAPTIRILMIŞTIR. ROOT İŞLEMİNE GEREK YOKTUR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

hocam sana gelısı kaca karını merak ettımde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

hocam örnek bir tane kendi foto çekimlerinizi ekleyebilir misiniz rica etsekbirde tcl idol getirseniz tableti sattım bugun hayırlısı ile parasını alayım ilk işim telefon alıcam inşallah sizden bir tane alırız

örnek foto koymaya calısayım karabüklü hemserim sayılırsın sen benim 7 sülalem orda tcl idol suan için getirmiyorum sipariş usulu istersen getirebilirim bir tane ama jiayuları bi cıkarmam lazım elimden
  • quote:

quote:

hocam örnek bir tane kendi foto çekimlerinizi ekleyebilir misiniz rica etsekbirde tcl idol getirseniz tableti sattım bugun hayırlısı ile parasını alayım ilk işim telefon alıcam inşallah sizden bir tane alırız

örnek foto koymaya calısayım karabüklü hemserim sayılırsın sen benim 7 sülalem orda tcl idol suan için getirmiyorum sipariş usulu istersen getirebilirim bir tane ama jiayuları bi cıkarmam lazım elimden

Tamam hocam şu sanalpazardan tablet satışımın onaylanmasını bekliyorum,sizin cihazın fotosunu bekliyorum Aslında beyaz olsa çok iyi olurdu.Teşekkürler ilginize yolunuz düşerse buraya karabük profilo elektronik servisine uğramadan gitmeyin.

• quote:

quote:

quote:

Tamam hocam şu sanalpazardan tablet satışımın onaylanmasını bekliyorum,sizin cihazın fotosunu bekliyorum Aslında beyaz olsa çok iyi olurdu.Teşekkürler ilginize yolunuz düşerse buraya karabük profilo elektronik servisine uğramadan gitmeyin.

foto koyarız ugrarım hocam saolun

• hocam antutu değeri ne kadar çıkıyor.Birde sanalpazardan ilan açma şansınız olur mu?Taksitli almak benim daha çok işime gelir.Şu tabletin onayını versin müşteri ilk işimi sizi aramak olucak zaten.

neyse buldum 12130 civarı bişey gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 16 Ağustos 2013; 1:26:33 >
  • quote:

hocam antutu değeri ne kadar çıkıyor.Birde sanalpazardan ilan açma şansınız olur mu?Taksitli almak benim daha çok işime gelir.Şu tabletin onayını versin müşteri ilk işimi sizi aramak olucak zaten.

neyse buldum 12130 civarı bişey gayet iyi

sanal pazar linki mevcut zaten sizi özel mesajla bilgilendirdim arkadaşlar ürün elimde cok az kaldı bugun bir kısmını toptandan erittik almak isteyenler acele etsin ikinci partiye kalırlar benden sölemesi
  • Hocam birkaç soruum olacak:)

1- 2 gb ramlılar gelirmi
    2- garanti yok sanırım sorun olduğında tavsiye ettiğinz yer varmı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.