Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uykudan uyanmama sorunu banada olmuştu pili söküp takınca düzeliyordu.
    Recowery modda sırasıyla YMyms-SuperWipe_SGS2, YMyms-Ultimate-Kernel-Cleaning-v2.6, ROM, JY_G4_li-ion-16.08_01 kudum sorunsuz kullanıyorum.
  • evet o pil sorununu hakketmek için çok ugraşmıştım sonra malum kernelleri bulunca halletim ama şimdi daha büyük bir sorunum var dokunmatigin bir kısmı çalışmıyor çözemedim şimdi ben ne yapabilirim bunuda halletsem dahada gam yemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniali

evet o pil sorununu hakketmek için çok ugraşmıştım sonra malum kernelleri bulunca halletim ama şimdi daha büyük bir sorunum var dokunmatigin bir kısmı çalışmıyor çözemedim şimdi ben ne yapabilirim bunuda halletsem dahada gam yemem

Başka rom'lar deneyin. Düzelir inşallah.
    Son çıkan miui rom. (Türkçe dil seçeneği var.)
    http://en.miui.com/download-231.html
    Needrom'da son eklenen rom.
    http://www.needrom.com/download/vm4-1-base-android-4-4-2-for-jiayu-g4g5/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 12 Ekim 2014; 0:28:16 >

• quote:

evet o pil sorununu hakketmek için çok ugraşmıştım sonra malum kernelleri bulunca halletim ama şimdi daha büyük bir sorunum var dokunmatigin bir kısmı çalışmıyor çözemedim şimdi ben ne yapabilirim bunuda halletsem dahada gam yemem

Ben demistim size dokunmatik sapitiyor diye.
    Kernel kaynakki sorun o.
    Orjinale donmekten baska careniz yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben needrom siyesinde yyinlanan 4.4.2 rom kurdum 2gündür kullaniyorum hiç bir sorun yok. Şu an pil %60 6 saat oldu sarjdan cikarali ve 2saat ekran acik suresi. Tavsiye ederim.

• Selam arkadaşlar benimde bir sorunum var :( Jiayu G6 kullanıyorum 2GBRam ve 32GB dahili bellekli Telefonun android sürümü 4.2.2 ve haziran ayında son güncelleme gelmeşti, onu telefona flash tool ile yükledim kullanıyordum ama telefon görüşmesi yaptığım kişiler sesin az geliyo robotik geliyo gibişeyler söylemişti nette biraz araştıdım yeni güncelleme gelmiş, bu sorunlarda hallolmuş bir rom sitesinde kitkat 4.4.2 yep yeni bir güncelleme çıkmış buna çok sevindim telefona Flash tool ile yükledim ama yanlış rom attım, Jiayu S2 romu attım yüklendi telefonun ekranında garip garip renkli renkli çizgiler çıktı sonra farkettimki yanlış romu yüklemişim :( hemen indirdiğim 4.4.2 firmware'i yükledim telefon açıldı ohbee dedim korkmuştum ama sevindim...

Taa ki telefon açılıp kilit ekranında telefona dokunana kadar kilidi açmaya dokunuyorum dokunuyorum tık yok ekrana elimi sürtmeye başladım bir yerde denk geldi telefonun ekran kilidi açıldı ama bu seferde menülere tıklıyorum hiçbirine girmiyo nedendir diye düşünürken farkettimki telefonun dokunmatiği farklı farklı bölgelerde algılıyor :( yani alttaki bir menüye tıklıycan üstten boş bir yere tıkladığında o menü seçeneğine denkgelirse açılıyor , kısaca dokunmatiği farklı farklı bölgelerde algılıyor olması gereken yerde değil yani, alttaki home ve geri tuşu ve benzeri dokunmatiklerde çalışmıyor menüye giremediğim için herhangi bir kalibrasyon ve benzeri bir ayarda yapamıyorum bunu nasıl düzeltirim bilmiyorum belki 5-6 kez yeni offical romu atmama rağmen birtürlü ekran düzelmedi, en eski romdan başlayarak haziran ayı ( enson çalışan rom ) güncellemesini offical firmware romuna kadar denedim telefona yüklemediğim rom kalmadı ama nafile dokunmatik hepsinde olması gereken noktalarda değil farklı yerlerde dokunuyor, bunun bir çözümü, fix dosyası varsa bilen kişilerden yardım bekliyorum şimdiden çok çok teşekkürler... Jiayu G6 5.7 inç ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleavucasigmaz -- 12 Ekim 2014; 16:40:16 >

• eleavucasigmaz kullanıcısına yanıt
    Stock kerneli bulup CMden flahlersen duzelir

• XWING X kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkürler ama nereden bulucam onu yani kerneli bende birkaçtane offical stock rom var onları yukarıdada yazdım 5 - 6 defa yüklememem rağmen olmadı acaba sp flash tooldan bir ayar varda ben onumu halledemiyorum anlamadım ki :( cünki birkaç kez yükledim eski orjinal romu olmadı bu konudada yardımcı olursanız :( minnettar kalırım, şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XWING

quote:

Kernel kaynakki sorun o.

orjinale de döndün sorun hala devam ediyor malesef
  • quote:

quote:

Kernel kaynakki sorun o.

daha önce g4a orjinal kerneli atmıştın onuda yüklüyorum ama birşey değişmiyor şimdi benim nasıl bir yol izlemem gerekir sizce telefona rom attıktan sonra böle oldu bi ara düzeldi sonra bi rom daha attım gitti ben tüm sistemi sıfırlasam sonra orjinal romu kursam yani eski kurdugum room kernel kalıntılarını nasıl silip orjinal romu kurucam ve kernelide

• ybektas55 kullanıcısına yanıt
    bende onları yaptım ama benim yine günde bir defa kapanıyor..kapanıyormu uykudamı kalıyor bilemiyorum.. telefonu arayınca çalıyor ama telefonda hiçbir belirti yok yani telefon açık gibi..20 gündür bu sorunla uğraşıyorum kafayı yedirdi bana şerefsiz..:)
  • daniali D kullanıcısına yanıt
    Bendeki kerneli atarim onu denersiniz.
    Beninki G4A idi ama.
    Onun disinda spflash ile atildigi zaman ben zaten sifirlandigini saniyorum.

• quote:

Bendeki kerneli atarim onu denersiniz.
    Beninki G4A idi ama.
    Onun disinda spflash ile atildigi zaman ben zaten sifirlandigini saniyorum.

benim cihazda g4a bi kerneli atıp spflash ile nsl yapıcagını kısaca anlatırsan sevinirim
  • .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi postman35 -- 13 Kasım 2014; 9:08:50 >
  • arkadaslar operatör değiştirdim yeni trcell çalışmıyor cihazım g4b daha önce room atmıştım.yeniden mi room yüklemem gerek . yardımcı olurmusunuz
  • leteon kullanıcısına yanıt
    Turkcelin APN ayarini yuklememissinizdir.

• XWING X kullanıcısına yanıt
    teskkürler. trcell APN girdim .çözüldü..
  • jiayu g4 basic telefonum kamera hatası veriyordu şimdide brick oldu yardımcı olabilecek var mı
  • Yeni ROM yüklemeyi denediniz mi?

• the_mentor16 T kullanıcısına yanıt
    Evet jiayu.es sitesindeki romları kurdum ama açılmıyor

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.