Şimdi Ara

Jiayu G5S Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: çağrı45

quote:

Orijinalden alıntı: THEATRE35

Buyur hocam getirecek birileri :)

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=95304596&p=1#95304596

siz baya kafaya taktınız almayı :D bu arkadaşlardan alman biraz uzun sürer ama güvenebilirsin yani fiyatlarıda çok uygun bence .. Fakat ben bu sevdadan vazgeçtim :D GMD 2 veya turkcell t50 almayı düşünüyorum fakat bir türlü kara veremedim :D

Uzun sürmesi sıkıntı değil zaten acil ihtiyacım yok :) Discovery 2 ve T50 o paralara hakettiği kaliteyi performansı sunamazlar bence.İlle Türkiye'den alacaksan s4 mini al madur etmez.Discovery 2 ile yaklaşık aynı fiyat.Antutu'dan 20000 puanı var, kitkat ile 22000 olmuş LTE modellerin.

Edit: Her iki telefonu da tekrar inceledim GMD 2'nin 31000+ antutu puanı var, T50 17000 yani ikisi kıyaslanamaz bile.Ben olsam direkt GMD 2 alırdım.Sadece tek yapmanız gereken kullanıcı yorumlarına bakmanız.Kronik sorunu yoksa iyi fiyat.Tek handikapı değişmeyen 2500 mah bataryası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEATRE35 -- 18 Ağustos 2014; 13:22:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Buyur hocam getirecek birileri :)

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=95304596&p=1#95304596

siz baya kafaya taktınız almayı :D bu arkadaşlardan alman biraz uzun sürer ama güvenebilirsin yani fiyatlarıda çok uygun bence .. Fakat ben bu sevdadan vazgeçtim :D GMD 2 veya turkcell t50 almayı düşünüyorum fakat bir türlü kara veremedim :D

Uzun sürmesi sıkıntı değil zaten acil ihtiyacım yok :) Discovery 2 ve T50 o paralara hakettiği kaliteyi performansı sunamazlar bence.İlle Türkiye'den alacaksan s4 mini al madur etmez.Discovery 2 ile yaklaşık aynı fiyat.Antutu'dan 20000 puanı var, kitkat ile 22000 olmuş LTE modellerin.

Edit: Her iki telefonu da tekrar inceledim GMD 2'nin 31000+ antutu puanı var, T50 17000 yani ikisi kıyaslanamaz bile.Ben olsam direkt GMD 2 alırdım.Sadece tek yapmanız gereken kullanıcı yorumlarına bakmanız.Kronik sorunu yoksa iyi fiyat.Tek handikapı değişmeyen 2500 mah bataryası.

bugün gmd 2yi aldım gayet şık ve güzel bir telefon şuanlık herhangi bir sorunlu bölgesi yok zamanla ortaya cıkacakmı bakalım görücez. yanlız fiyat/performansa göre TÜRKİYEDE ki en iyi telefonlardan bana göre. Sadece kamersında gece çekimlerinde biraz sorun var gibi fakat oda geleck olan güncellemelerle düzelir diye düşünüyorum.

• çağrı45 Ç kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam :) Fiyat olarak o özelliklerdeki garantisiz birçok çin telefonundan iyi ve 6592 değil 6592T İşlemci var.Umarım kullanıcılarını mennun eder.Şarj konusunu özellikle merak ediyorum açıkçası.

• Valla şarj konusu şöyle diyeyim bana günü cikartiyo . ben şahsen telefonla baya meskul olan bi kisiyim. Bi konuda kafam karıştı şarj %100 ken telefonu kurcalamaya başlayınca %50 te kadar baya seri düşüş yapiyor fakat %50 sonra yavaşlıyor gibime geldi mesela dun aksam %29 du rahat bi 30-40 dk oynamisimdir telefonla ancak %28 e düştü bi ayarsizlik var . birde aşırı kullanımda ısınma yapabiliyor bunu da söylemek isterim

• quote:

Valla şarj konusu şöyle diyeyim bana günü cikartiyo . ben şahsen telefonla baya meskul olan bi kisiyim. Bi konuda kafam karıştı şarj %100 ken telefonu kurcalamaya başlayınca %50 te kadar baya seri düşüş yapiyor fakat %50 sonra yavaşlıyor gibime geldi mesela dun aksam %29 du rahat bi 30-40 dk oynamisimdir telefonla ancak %28 e düştü bi ayarsizlik var . birde aşırı kullanımda ısınma yapabiliyor bunu da söylemek isterim

Şarjı uzun gittikten sonra düzensizliği çok dert etme düzelir belki batarya kendini bulunca.Isınmayı ölçü olarak tespit eder misin?Temperature Guard uygulamasını tavsiye ederim, bildirim çubuğunda sürekli bilgi veriyor.Ama uyarı kısmını kapatmanı öneririm ısınınca ötüp duruyor :)

• Önerimiz için tesekkur ederim deniycem telefonun suanlik bi sorunu yok canavar gibi çalışıyor GM nin ilk 8 çekirdekli telefonu olmasına rağmen sorunsuz bence

• quote:

Önerimiz için tesekkur ederim deniycem telefonun suanlik bi sorunu yok canavar gibi çalışıyor GM nin ilk 8 çekirdekli telefonu olmasına rağmen sorunsuz bence

Güle güle kullan, mennun kalmanı dilerim :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.