< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih miskiner -- 9 Haziran 2019; 10:40:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih miskiner -- 9 Haziran 2019; 10:40:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih miskiner -- 11 Haziran 2019; 21:59:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thormentor -- 5 Kasım 2019; 13:53:15 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
evet hala kullanıyorum.. bir kere tamir gördü.. onun dışında bir kere bile rom değiştirmedim.. her yeri sağlam.. jiayu s3 3 gb modeli.. şimdi rom atmak istiyorum, kızım kullanıyor içinde hat yok tablet misali, ama rom güncel olmadığı için google playden birçok şeyi indiremiyorum. nasıl rom atılır, ne yapılır bilmiyorum.. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Aga konuyu hortlatıyorumda ben kullanıyorum hala sorunsuz hızlı son rom var mı elinde olan link atsa mıuı romlar yavaş rc5 hızlı mados bende hata verdi nfc durduruldu hatası bilen varsa atabilir mi |