Şimdi Ara

★ Jim Carrey Fan Club ★ Dumb and Dumber To ★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
3
Favori
14.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

quote:

Orijinalden alıntı: Finkster

Ekle . VIP üye yaparsan sevinirim

Eklendin.Nasıl olmuş?

benid eekle

Eklendin hocam

• quote:

Ekledim hocam

Benide eklermisin.

Birde bu klipteki sahne hangi filmde geçiyor? Neredeyse tüm filmlerini izledim ama hatırlamıyorum

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ktbhw0v186Q#t=13

• quote:

Orijinalden alıntı: icais

quote:

Ekledim hocam

Benide eklermisin.

Birde bu klipteki sahne hangi filmde geçiyor? Neredeyse tüm filmlerini izledim ama hatırlamıyorum

Eklendiniz.Banlıydım k.b.Pm atmıştım ama gitmedi heralde.O sahne sanırsam Jim Carrey'in oynadığı bir dizidendi.

• quote:

quote:

quote:

Ekledim hocam

Benide eklermisin.

Eklendiniz.Banlıydım k.b.Pm atmıştım ama gitmedi heralde.O sahne sanırsam Jim Carrey'in oynadığı bir dizidendi.

PM Gelmedi, Ban olduğundandır.

Dizilerini hiç izlemedim, Sadece youtubedan fragmanlarına bakmıştım. Yeni filmlerde pek oynamıyor nedense, Oynasada başrölde olmuyor ve oda insanı sıkıyor. En son kick-ass 2 de oynadı ondada öldü gitti

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ekledim hocam

Benide eklermisin.

Dizilerini hiç izlemedim, Sadece youtubedan fragmanlarına bakmıştım. Yeni filmlerde pek oynamıyor nedense, Oynasada başrölde olmuyor ve oda insanı sıkıyor. En son kick-ass 2 de oynadı ondada öldü gitti

Hocam üzülerek söylüyorum ki artık Jim Carrey'de yaşlanıyor maalesef diğer tüm iyi oyuncular gibi.Tabi yeri her zaman ayrıdır.Son 7-8 yıl içerisinde oynadığı filmlerden birkaçını izledim.Şimdi diğerlerine bakıyorum, ilginç bulduğum olursa izliycem.Gerçi Jim Carrey varsa ve komediyse mutlaka ilginçtir Sil Baştan filminde harikaydı bence.''Normal bir kış günü nasıl geçer?'' tamamen beni yansıtıyordu.Genel anlamda kurguyu beğendim şahsen.Tabi bu 2004 yapımıydı galiba.Daha yakınlara gelirsek The Number 23,Yes Man, A Christmas Carol,The Incredible Burt Wonderstone ,Mr. Popper's Penguins filmleri var.Yes Man'den sonrasını izlemedim henüz.

Bu arada

Night at the Roxbury filmindenmiş what is love'daki ve buradaki sahneler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 9 Ekim 2013; 14:30:31 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ekledim hocam

Benide eklermisin.

Hocam üzülerek söylüyorum ki artık Jim Carrey'de yaşlanıyor maalesef diğer tüm iyi oyuncular gibi.Tabi yeri her zaman ayrıdır.Son 7-8 yıl içerisinde oynadığı filmlerden birkaçını izledim.Şimdi diğerlerine bakıyorum, ilginç bulduğum olursa izliycem.Gerçi Jim Carrey varsa ve komediyse mutlaka ilginçtir Sil Baştan filminde harikaydı bence.''Normal bir kış günü nasıl geçer?'' tamamen beni yansıtıyordu.Genel anlamda kurguyu beğendim şahsen.Tabi bu 2004 yapımıydı galiba.Daha yakınlara gelirsek The Number 23,Yes Man, A Christmas Carol,The Incredible Burt Wonderstone ,Mr. Popper's Penguins filmleri var.Yes Man'den sonrasını izlemedim henüz.

Bu arada

Night at the Roxbury filmindenmiş what is love'daki ve buradaki sahneler.

O filmde oynamıyor o, O zaman sonradan hazırlanmış bir kliptir bu. Bende aradığımda bu videoya denk gelmiştim çünkü.

Film bu:http://www.sinemalar.com/film/4396/roxburyde-bir-gece

Önerebileceklerim kısa özet dersek

Babamın Penguenleri (Mr. Popper's Penguins) - Aile filmi, daha yaşlanmamış hali denebilir. Çok güzeldi özellikle evin içinde gezen penguenler :)

I Love You Phillip Morris - Film biraz abes kaçabilir çünkü film homo aşkı içeriyor Gerçek bir hikaye olması güzeldi ve çok zekice planlar vardı o yönleri iyiydi. Bende ilerleterek izledim

Bay Evet (Yes Man) - Hayatına bir sözcük ekleyerek neler değiştirebilceğini anlatan bir film.

Aman Tanrım! (Bruce Almighty) - Sırf eğlenmek için defalarca izlediğim tek film :) İşlenişi çok iyiydi, Elindekiler şükretmeye değiniyorda diyebiliriz.

Truman Show (The Truman Show) - En sevdiğim filmi :)

Yalancı Yalancı (Liar Liar) - Durmadan yalan söyleyen bir avukat bir süreliğine yalan söyleyemezse :)

İzlediğim en eski filmi: Budala Dedektif (Ace Ventura: Pet Detective)(1994)

Aralarda izlemediğim bir filmi olması gerek, 23 numara olan. Yorumlarını beğenmediğim için izlememiştim. Genel olarak filmleri çok iyi ama artık başrollerde göremiyoruz

Onun yerini alıcak insanda ben pek göremiyorum, Yeni genç oyuncular genelde gençlik filmleri peşinde. Jim biraz kendini ezmeyi seven tavrı vardı.

• Ekleyebilirsin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

Ekleyebilirsin hocam.

Eklendiniz
  • Benide ekle hocam jim carrey gibisi yok
  • Beni de ekleyin.
  • ekle ilk izlediğim filmi hayvan dedektifidir
  • I love you phillip morris adlı filmle beni üzen adam.
  • beni de ekle hocam.İzlemeyenlere de önemle duyurulur.

• Ekle hocam
  • Ekle reis

• Eklendiniz beyler H.g. hepiniz

@Bookill

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 24 Kasım 2013; 10:11:47 >
  • hocam ekle benide , tüm komediler bir yana Jim Carrey bir yana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

hocam ekle benide , tüm komediler bir yana Jim Carrey bir yana

Eklendin knk Kesinlikle dediğin gibi.Adam apayrı kendi işinde.Abi dandik pcde sayfada dandik görünüyor.Eklediğim adamların yanındaki yıldızlar kare olarak gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolucana

I love you phillip morris adlı filmle beni üzen adam.

Hocam bende hiç sevmem o tür hikayeleri.İzlemez geçersin.100 tane iyi filmi olan adam 1 tane kötü yaptı diye kötü diye genelleyecek halimiz yok Ayrıca ekliyim mi listeye?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dolucana

I love you phillip morris adlı filmle beni üzen adam.

Hocam bende hiç sevmem o tür hikayeleri.İzlemez geçersin.100 tane iyi filmi olan adam 1 tane kötü yaptı diye kötü diye genelleyecek halimiz yok Ayrıca ekliyim mi listeye?

Eternal sunshine of the spotless mind hatrına ekle hocam,film top 10 listemde

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.