Şimdi Ara

JIM CARREY İN FİLMİ!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar... Bu adamın bir filmi vardı Türkiyede gösterime giremedi...Tek bir şey hatırlıyom..Bir kadınla otobüste konuşuyorlar...son filmlerinden olmalı...
    Bu filmin ismi lazım..ilgilenirseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andofthehorizons -- 30 Nisan 2005, 1:05:46 >

• valla nerdeyse bütün filmlerini hatırlıyorum ama bir annatığın kadarıyla bi film aklıma gelmedi biraz daha acıklasan yardımcı olurum :)
  • Eternal Sunshine Of A Spotless Mind

İyi filmdir..Türk Telekom adam olaydı şimdiye bi upload ettiydim:)))
  • otobüs değil trendi o
    ayrıca filmin ilk 45dk. mükemmel bir film izliyorum hissi uyandırsa da bende sonradan saçmaladı biraz. gece 2.30 sularıydı izlemeye başladıımda. siz de öyle yapın. gündüz vakti izlenecek film değil. farklı bir final yapabilselermiş bayaa iyi olurmuş ama yine de izlenir..
  • walla kim carey oynamasadı o filmde daa ii olurdu ne bilem yaw ben o adama yakıştıramadım hayvan dedektifinden sora böle bi rol.Fİilmi geçen yaz aldıımda komik bişi bekliodum ama umduğum gibi çıkmadı bende gece izledim ve uyuya kaldım sıkıcı geldi bana
  • senaryosu iyi
  • Arkadaşlar sağolun ama ben filmin altyazısını bulamadım.....Yardım ederseniz sevinirim...
  • www.divxplanet.com dan ben altyazısını bulmuştum
    bu arada "somali" bence hoş bir bitişi vardı bu Eternal Sunshine of the Spotless Mind'ın
  • ben bulamadım arkadaş....sen bana göndersen çok iyi olur...(ben de oradan arattım ama yok...sana nasıl çıkmış??)
  • tamam tamam buldum şimdi çok sağolun herşey için...
  • alın burayada kopyaliim yazdığımı 2 günde iki kere izledim film tek kelimeyle
    8/10

charlie kauffman kafayı beyinlerle bozmuş bi adam bence iç konuşmalar filmlerinde sıkça olan şeyler ama akıl beyin iyi yazıyo tebrik etmek lazım
    kate winslet a gelirsek çok güzel hele bi kaç sahnede okadar güzel oynamış finding neverland sonradan çekilmiş olmasına rağmen bu filmde ondan iyi oynamış gerçi ordada yaş/karakter ikilisi güzel oturmuştu neise film güzel bulun izleyin güzel ülkemde vizyona girmedi maalesef...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.