Ben çöp adamim coplerin bile genetiği benden daha iyidir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben çöp adamim coplerin bile genetiği benden daha iyidir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Gerçeği şöyle bana zaten uzun bir surr yokum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öyle ise ben de jinekomastiyim kardeş, normali o değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gerçek bu hocam, öyle düşündüğün gibi bir şey yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam nasıl değil? Sıcakta her şey genleşir,biraz büyür. Soğukta da içe çekilir. Cinsel organ da böyledir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ameliyat ama şimdilik karı hormonunu düşürmeye caliscaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok. Göğüs kıllarını da alma. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musab.erdemir -- 9 Ekim 2020; 20:6:21 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Varsa git amelıyat ol. Ben 2012 de olmuştum. Body yaptıgım ıcın jınekomastı varken daha köto gozukuyordu. Özel plastik cerrahlar ücretsiz muayene edıyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 9 Ekim 2020; 20:15:31 > |
Yok |