Şimdi Ara

JJRC H26 RC Quadcopter İncelemesi 48$-Kullanıcılar Kulübü 22 kişi (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
921
Cevap
19
Favori
19.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o fiyata fırçasız olmaz malesef, eken h9 için h26 iş görür ilk sayfadaki videoların çoğu h9 ile çekildi bakabilirsiniz
  • Peki uygun fiyatlı fırçasız drone olarak x251 iyimidir ?
  • Biraz önce aliexpress ten bir satıcıylakonuştum bu fırçasız motor hakkında

konuşma şöyle;

-Bana tavsiye edebileceğin fırçasız motorlu drone varmı ?
    +Dji uav
    -Benim bütçem 100 dolar civarı ama
    +Fırçasız motorlu drone çok pahalı
    -xk x251 veya jjrc x1 hangisini tavsiye edersin ?
    +Bunlar fırçasız motorlu değil arkadaşım, fırçasız motorlar 200 dolar üzeri gerektirir
    -Ama heryerde fırçasız motorlu olarak geçiyor bunlar
    +Birçok alıcı fırçasız motorla fırçalı motor arasındaki farkı bilmiyor, bu bilgi yanlış

Şimdi hocam nedir bunun doğruluğu acaba fırçalı motorları nasıl ayırt edebiliyoruz ?
  • thefann1 kullanıcısına yanıt
    dronu kendim kullanıyorum üstünde brushless motor var yazıyorda, ama motor uzmanıda değilim tabi ,daha iyi bilen birine sormak lazım
  • thefann1 kullanıcısına yanıt
    satıcı çamura yatmış elindeki malları satmaya çalışıyor anladığım kadarıyla. iki modelde fırçasızdır. jjrc x1 kullandım. Fırçasız motorların üzerinden bakınca içindeki bobinleri görüyorsan bu fırçasız oluyor genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • termomen kullanıcısına yanıt
    O bobinler x251de de gözüküyor , 4_5 farklı drone kullandım onlarda yoktu mesela

Vay hain satıcı 2 tane drone aldım ondan birde bizi kandırmaya çalışmış desene
  • fırçasız zaten kabak gibi görünüyor o satıcıdan derhal uzaklaşması lazım arkadaşın

• sahibinden de satılık xk x251 var kimin acep

benim
  • hayırdır niye satıyorsun

xk x380 almak istiyorum, bundan dolayı aksiyon kamerayı fpv gözlüğü dronu herşeyi satıyorum param yeterse alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt_Kaya -- 6 Eylül 2016; 19:23:26 >
  • hubsan h501s daha mantıklı değilmi hepsi birarada

şu ürün mü hocam?
    http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_264426.html
  • ta kendisi

bence bu iki cihaz karşılaştırılamaz bile , x380 başka bir ürünle mi karıştırıyorsanız acaba? h501s fulü 240$, x380 fulü 500$ yakın ama ben en boş modelini alacağım 300$ civarı, 70-80 $ bir gimbal aldım mı tamamdır.
    karşılaştırmaya gelirsek 1 km, 30 dakika uçuş, 1kg xk ,, h501s 300-800m 18-20 dakika ayrıca xk rüzgara karşı çok daha dayanıklı ve stabil uçuş , ayrıca hareketli gimbal ve aksiyon kamera olacağı için daha güzel görüntüler elde ederim. tabi bu karşılaştırmayı netteki bilgiler ve videolara dayanarak yapıyorum ikisinide kullanmadım ama xk bariz önde duruyor, birde xk x251, xk x100 kullandığım için xk nın kaliteli olduğunu düşünüyorum
  • kalite anlamında xk iyi olabilir. ama yeterli bence bunun tek eksiği gimbal olmaması birde mesafe. ki bu markanında profesyonel modeli var daha başka

tercih meselesi hocam benim x380 çok hoşuma gitti , özellikleride muhteşem , dji 3 standartla çoğu özelliği aynı ama tabiki bir dji değil
  • Arkadaşlar drone 2 gun ince elime ulasti pazartesi sali cekim yapip youtube a yukleyecegim kamera+gimball bayagu agir oldu ama alet kaldiriyo tek sikintisi pil cabuk bitiyoe boyle olunca pil almak istiyorum fakat banggood da felan yok nerden temin ederim elinde olupta satmak isteyen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirhan3554 -- 8 Eylül 2016; 14:07:30 >
  • emirhan3554 E kullanıcısına yanıt
    aliexpresse baktın mı?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.