Bildirim
jjrc h26 yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt_Kaya -- 8 Şubat 2016; 15:34:23 > -
pervanelerı ters takmadıgına emın mısın???
ıyıce kontrol et bence uzerlerınde yon ısaretı oluyor genelde
kumanda kollarının altındakı trım dugmelerıne basman lazım
one gıdıyorsa arka trım dugmelerıne bas
çözemezsen gene yaz -
hocam pervaneleri ve milleri kafama göre taktım çünkü hiçbir işaret yoktu ama quadın iki kolunda A iki kolunda B harfi var -
quote:
Orijinalden alıntı: ze_mahşer
hocam pervaneleri ve milleri kafama göre taktım çünkü hiçbir işaret yoktu ama quadın iki kolunda A iki kolunda B harfi var
a ve b lerı çapraz takmalısın
pervanelerde ısaret olmalı
ya da pervaneyı sok
motora guc ver
donus yonunu tesbır et
nasıl donuyorsa pervaneyı ona gore tak
a b
b a
seklınde olmalı
veya
ba
ab -
foto ekle daha fazla yardımcı olmaya calısalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEÇBATAN -- 8 Şubat 2016; 21:27:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ze_mahşer
hocam pervaneleri ve milleri kafama göre taktım çünkü hiçbir işaret yoktu ama quadın iki kolunda A iki kolunda B harfi var
Quadın kollarında A ve B işaretleri varsa pervanelerde de olması lazım,dikkatli bir incele.Trim ayarı da hemen stickin altındaki iki düğme.Videoda yaptığın gibi düşük hızda çalıştırıp o iki düğmeyi sırayla oynayarak değişimi gözle ,olayı çözersin. -
sağolun hocam ama gerek kalmadı hallettirdim -
tüm yardımlar için teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X