Şimdi Ara

Joe Black'i izlemeyen varsa mutlaka izlesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçi biraz eski bir film ama oyuncular:Brad Pitt,Antony Hoppkins.İzlemeyenlere şiddetle öneririm.

• izlemiştim biraz bayık geçiyor ama güzel film
  • Arkadaşlar konusu ne? biraz bahsedebilirmisiniz ismini duymuştum ama izleyemedim
  • Yaşlı adamımız artık fani dünyadason anlarını yaşamaktadır ama bilmeden ve en sonunda karsıona bizim Azrail (Brad Pitt) gelir. Aralarında ilginc sohbetler baslar.Sonu cok güzel bitiyor. Fakat ilk sahnelerdeki Brad Pitt'e araba carpma sahnesi cok ilginc....
  • brat pitt azraili oynuyor ama olağanüstü şeyler görmeyi beklemeyin, adam normal insan kılığında azraili oynuyor.. anthony hopkins ise yaşlı ve eceli gelmiş birisi.. azrail adamın canını almadan önce birkaç gün birlikte takılıyorlar (yine olağanüstü sahneler beklemeyin).. bol sohbetli bir film işte, yaşlı amcamızın kızı güzel ama
  • baya eski film ya filmin başında brad pitte araba carpma sahnesi var:) genele bakarsan fena deil al yanına hatunu izle türünden:)
  • izlemediyseniz büyük kayıp şiddetle tavsiye edilir!!!
  • güssel
  • arabanın çarptığı sahne dehşet birşey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: C. Lipton

arabanın çarptığı sahne dehşet birşey.

• Film fena film değil ama aşırı slow bir film.İzleyecekler mutlaka bunu göz önüne alsın.Uzun sessizlikli sanat filmi gibi sadece aralara bol bol keman ve keman türevleri enstrüman sesleri yerleştirmişler.O müzik filme duygu katıyor.
  • Sinema bölümü konusu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.