he az ama abim ancak kota sıfırlanınca indirir çünkü 3 mısırlı oyun açılmadı die kızdı
oyundan ss koyarmısınız daha önce konami nin paralı oyununu (para vermeden oynamıştım , 3 maç yapınca sıfırlanıodu kartlar) oynamıştım, biraz tecrübeliyim , bu oyunun görüntülerini de görmek istiyorum ss koyarsanız sevinirim
ya ben bu oyunu yükledim ama kitlenio bu, sizinde başınıza geldimi ,napabilirim?
kardeş bence link kırılmıştır dimi bende indirecem eğer kırılmışsa indirmem tıkla indir linki kırıldımıki arkadaşlar
link kırık değil, benim oyun normal çalışıyo ama arada bi kitlenio bi daha da açılmıo ama çok fazla olmuo kitlenmeler,
ben şuan indiriom link kırık değil
heeeee saolun
bir sürü konu açıldı bunlarla ilgili biraz araştırsanız bulucaksınız konu açmaya gerek kalmıcak
yawwww.yugioh.tr.cx ten indirdiğim zaman (daha doğrusu indiremediğim zaman) indirirken yarıda kesilio dolayısıyla oyunda çalışmıo şunu rapide atabilecek hayırsever bir arkadaş warmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme