Şimdi Ara

Joey the passion --REKOR-- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
14.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Joey: 17700 can puanı
     Joey the passion --REKOR--

Ben: 300 can puanı

BİRKAÇ DK. SONRA...

Joey: 0 can puanı

Ben: 300 can puanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.A.B.9 -- 20 Haziran 2007; 12:47:08 >

• arkadaşım eskide kaldın büyük rekor bende bak ben ne yapmışım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugıoh sever543

arkadaşım eskide kaldın büyük rekor bende bak ben ne yapmışım

• O kadar resim koymuşsunuz ama resimlerde bir kanıt değeri taşımıyor. Fotomontajla neler yapılabildiğini biliyorsunuz.
    Örnek;

Siz yalan söylüyorsunuz demiyorum ama yinede herşeye inanmamak lazım.

• resimle oynanıp oynanmadığıo zate belli olur iyi bi eksodya çıktı hatta iyiki 3 kere eksodya çıktım hmn oynadın dionz
  • lucario senin rekorlar olmuo birinde 2 kolye bi uninted stand var 4 canavar uninted 4 canavar yüzünden 3200 kolaylerde 1000 ekler yani 4200 eklernir allıgatars adamında 2500 atak eklersen 6700 olur ve tam benden 100 düşük olur
  • lucario 1.ci
  • exodia yı çağran varmı ben bi kere çağırdım!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: -yu-gi-oh-

exodia yı çağran varmı ben bi kere çağırdım!!!

ben 3 kere caırdım. .
  • aferim
  • Deffanse'yi pek hatırlamıyorum ama bi kere jİNZO'YU 5100 Attack yapmıştım
  • çok azsana 18000 gösterirdim ama resmi çekemedim 18000 yaptım heyecanla bitirdim oyunu ve nasıl da söleyim yeni destem makine ve ccan puanı 3250 yydi joeyinki 8800 dü cyper steini çıktım(her zmn her desteme koyarım) ve ultra mavi gzlü. b.ejderi çardım megamorp ekledim 2 tane

anlaşıldımı bi dahkine resim koycam
  • yaws arkadaşlar inanılmaz bir rekor yaptım yemin ederimki bu rekoru yaptım eğer yapmadın diyprsanız siz bilirsiniz ama vallaha yaptım

• quote:

Orjinalden alıntı: yugıoh sever543

lucario rekorunu kanıtlaman lazımdı ben ce başka fazla inanan olduğunu sanmıorm ama bir rekor vuruşu istersen kanıtı burda lucario bi daha kanıt koyup yap lütfen bu arada al sana kanıt
    YIIIL 2007 AY MAYIS GÜN 22 Sİ SAAT 15.22
    BEAST OF GLİFER:ATK:2200 DEF:2500
    8 DAKİKA SONRA
    YIIL 2007 AY MAYIS GÜN 22Sİ SAAT 15.28
    İŞTE BU GERÇEKLEŞTİ
    BEAST OF GLİFER:ATAK:2200 DEF:2500
    [simage]
    [/simage]
    BU ARADA TURNUVA HAKKINDA SENİ BİLGİLENDİRMİŞ OLDUK

Kardeşim senin rekorunsa iyi ama şu an asıl vuruş rekoru bende;

Önce Cyber-Stein'i oynadım. 5000 can puanı feda ettim ve Ultra Mavi Gözlü Beyaz Ejder'i çağırdım. Önce dostluk bağlarıyla Ultra Mavi Gözlü Beyaz Ejder'i ATK/6900-DEF/6200 yapmayı denedim(Sahada 3 açık kart vardı). Ama Joey Magic Jamer'ı açınca yapamadım(Dostluk Bağları'yla Magic Jamer'ı mezarlıkta görebilirsin). Ama elimde birde "Megamorph" vardı. Onu kullanarak bu kez Ultra Mavi Gözlü Beyaz Ejder'i ATK/9000 yaptım(Benim 1800 can puanım Joey'nin ise 6500 can puanı vardı). Joey'nin sahasında Roket Savaşçı ATK modundaydı(ATK/1500). Ultra Mavi Gözlü Beyaz Ejder'le ona saldırdım veeeeee...

...sonuç ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.A.B.9 -- 18 Haziran 2007; 13:34:04 >

• Buster Blader 4600 ATK DNA SURGERY sayesinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucario_0071

yaws arkadaşlar inanılmaz bir rekor yaptım yemin ederimki bu rekoru yaptım eğer yapmadın diyprsanız siz bilirsiniz ama vallaha yaptım

Oyna text dosyalarıyla oyna photoshopla da oyna sen yav arkadaşım rakibin mezarda günah keçisi var ama rakibin mezarlıktaki kart sayısı 0 buna anlam veremiyorum

• bende anlamadım nası oluo??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odeon-Marik -- 18 Haziran 2007; 17:54:45 >
  • Orda sekiz yazıomuş.
  • bence en iyisi yu-gioh-un ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Logic14

quote:

Orjinalden alıntı: lucario_0071

yaws arkadaşlar inanılmaz bir rekor yaptım yemin ederimki bu rekoru yaptım eğer yapmadın diyprsanız siz bilirsiniz ama vallaha yaptım

Oyna text dosyalarıyla oyna photoshopla da oyna sen yav arkadaşım rakibin mezarda günah keçisi var ama rakibin mezarlıktaki kart sayısı 0 buna anlam veremiyorum

kardeş sn galiba körsün orada 8yazıyor.ayrıca duello kayıtlı nasıl upload edeceğimi söylersen sana gönderebilirim ve kıskaçlığını ortadan kaldırabilirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.