Bildirim
Joey the passion --REKOR-- (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım eskide kaldın büyük rekor bende bak ben ne yapmışım -
quote:
Orjinalden alıntı: yugıoh sever543
arkadaşım eskide kaldın büyük rekor bende bak ben ne yapmışım
-
-
resimle oynanıp oynanmadığıo zate belli olur iyi bi eksodya çıktı hatta iyiki 3 kere eksodya çıktım hmn oynadın dionz -
lucario senin rekorlar olmuo birinde 2 kolye bi uninted stand var 4 canavar uninted 4 canavar yüzünden 3200 kolaylerde 1000 ekler yani 4200 eklernir allıgatars adamında 2500 atak eklersen 6700 olur ve tam benden 100 düşük olur -
lucario 1.ci -
exodia yı çağran varmı ben bi kere çağırdım!!! -
quote:
Orjinalden alıntı: -yu-gi-oh-
exodia yı çağran varmı ben bi kere çağırdım!!!
ben 3 kere caırdım. . -
aferim
-
Deffanse'yi pek hatırlamıyorum ama bi kere jİNZO'YU 5100 Attack yapmıştım -
çok azsana 18000 gösterirdim ama resmi çekemedim 18000 yaptım heyecanla bitirdim oyunu ve nasıl da söleyim yeni destem makine ve ccan puanı 3250 yydi joeyinki 8800 dü cyper steini çıktım(her zmn her desteme koyarım) ve ultra mavi gzlü. b.ejderi çardım megamorp ekledim 2 tane
anlaşıldımı bi dahkine resim koycam -
-
-
Buster Blader 4600 ATK DNA SURGERY sayesinde -
quote:
Orjinalden alıntı: lucario_0071
yaws arkadaşlar inanılmaz bir rekor yaptım yemin ederimki bu rekoru yaptım eğer yapmadın diyprsanız siz bilirsiniz ama vallaha yaptım
Oyna text dosyalarıyla oyna photoshopla da oyna sen yav arkadaşım rakibin mezarda günah keçisi var ama rakibin mezarlıktaki kart sayısı 0 buna anlam veremiyorum
-
bende anlamadım nası oluo??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odeon-Marik -- 18 Haziran 2007; 17:54:45 > -
Orda sekiz yazıomuş. -
bence en iyisi yu-gioh-un ki -
quote:
Orjinalden alıntı: Logic14
quote:
Orjinalden alıntı: lucario_0071
yaws arkadaşlar inanılmaz bir rekor yaptım yemin ederimki bu rekoru yaptım eğer yapmadın diyprsanız siz bilirsiniz ama vallaha yaptım
Oyna text dosyalarıyla oyna photoshopla da oyna sen yav arkadaşım rakibin mezarda günah keçisi var ama rakibin mezarlıktaki kart sayısı 0 buna anlam veremiyorum
kardeş sn galiba körsün orada 8yazıyor.ayrıca duello kayıtlı nasıl upload edeceğimi söylersen sana gönderebilirim ve kıskaçlığını ortadan kaldırabilirim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X