Şimdi Ara

John Carew derbide olmayacak. daha mı iyi oldu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Carew'in eksikliğini hissedebiliriz.Fener maçında fener defansını çok yormuştu.etkileyici bir oyun oynamıştı.Bence carewin yerine Ahmet Dursun oynamalı.Oda çok hareketli.defansı yoracaktır.fırsatçılığınıda konuşturursa bu maçın yıldızı olur...Maç hakkında yorum yapmıycam.Beşiktaşımın yeneceği kesin.

Bu arada Fenerliler niye Carew'i sevmiyonuz?Hatırlarmısınız fener maçında hoojdonku oyundan çıkarken yüzünden okşayı vermişti.resmen dalga geçmişti.Çok ezilmişti hoojdonk ve fenerliler beşiktaş maçında.Neyse bu sizin tabiatınızda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Damnatory

Carew'in eksikliğini hissedebiliriz.Fener maçında fener defansını çok yormuştu.etkileyici bir oyun oynamıştı.Bence carewin yerine Ahmet Dursun oynamalı.Oda çok hareketli.defansı yoracaktır.fırsatçılığınıda konuşturursa bu maçın yıldızı olur...Maç hakkında yorum yapmıycam.Beşiktaşımın yeneceği kesin.

Bu arada Fenerliler niye Carew'i sevmiyonuz?Hatırlarmısınız fener maçında hoojdonku oyundan çıkarken yüzünden okşayı vermişti.resmen dalga geçmişti.Çok ezilmişti hoojdonk ve fenerliler beşiktaş maçında.Neyse bu sizin tabiatınızda var.

Şaban ı da okşucaktı da olmadı işte..adam bi hapşırıyım dedi 3 maç ceza alacak deli ermanın yüzünden. napalım beşiktaşımızın kaderi bu. tümer , pancu , ahmed hassan okşar carew yoksada

• Carew'i PFDK okşayacak merak etmeyin :)
  • peki beşiktaş.a bir ceza gelir mi bu işten dolayı. mesela 2 maç tarafsız oynama falan.
  • Beşiktaşa gelmeyen cezamı kaldı zaten bu sene.
  • Ama bjk bütün cezaları hakkediyor.

Bjkliler alınmasın ama klupte disiplin yok.

Demirören ve ekibi bu işi yapamıyor.

İstifa etsinler.
  • dostum o maç berabere bitecek aha şuraya yazıyorum! galatasaray iyi top oynamıyor beşiktaşta eksik çok.
  • Bende aha buraya yazıyorum.

GS bu maçı alacak.
  • son olarakta ben yazıyorum buraya , Beşiktaş zoru kolay yapıcak , 4-1 ya da 3-1 bu maçtan galip ayrılacak. yarın görüşürüz bak
  • Aha bende buraya yazdım. Beşiktaşın sağı solu belli olmaz. İlk yarıdaki fener maçını hatırlayın.
  • aha bende yazıom carew olsada farketmez olmasada cimbom alııııır
  • carew'in olmayışı bişe değiştirmez bizde tümer gibi bicevher var ve BEŞİKTAŞ'ımız bu yarı derbilerin hepsini alır Zirvede yerini hakketmeyen şikeci,şaibeci,büyücüler takımını çok iyi edeceğiz hiç merakınız olmasın burdan SERDARER'E selamlar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.